Λύγισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον αέρα – «Ωχ τι μου έκανες, τώρα»
00:50 - 28/01/2022
Την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. Η γνωστή […]
The post Λύγισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον αέρα – «Ωχ τι μου έκανες, τώρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινήθηκε on air η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - «Ωχ τι μου έκανες τώρα...»
Διαβάστε το στο Η on air συγκίνηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η μητέρα μου ποτέ δεν καμάρωνε που έγινα ηθοποιός»
Τι εξομολογήθηκε η γνωστή πρωταγωνίστρια
Διαβάστε το στο Λύγισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου on camera: «Ωχ τι μου έκανες, τώρα»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου...
Διαβάστε το στο ZouglaΕλισάβετ Κωνσταντινίδου – «Γλυκιά μου μάνα! Ωχ, τι μου έκανες, τώρα…»
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου «λύγισε» όταν είδε την εικόνα της μητέρας της
Διαβάστε το στο Λύγισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου on camera: «Ωχ τι μου έκανες, τώρα»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν...
Διαβάστε το στο govastileto.grΛύγισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον αέρα: «Καλή μου μανούλα μου! Γλυκιά μου μάνα! Ωχ τι μου έκανες, τώρα»
Για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε με πολύ όμορφα λόγια σε βίντεο η αδελφή της, Ευγενία Εμμανοηλίδου. Αμέσως μετά, όμως, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην μητέρα της καλεσμένης του. «Η μαμά μου μού έκλεισε το τηλέφωνο όταν της είπα ότι πέρασα στη δραματική σχολή. Ποτέ δεν καμάρωνε για μένα. Αφού τελείωνα μια παράσταση και μου έλεγε, «ωραία […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛύγισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον αέρα - «Ωχ τι μου έκανες, τώρα» (video)
Η ηθοποιός κλήθηκε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω
Διαβάστε το στο patrasevents.grΕλισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η μαμά μου δεν καμάρωνε για μένα»
Το βράδυ της Πέμπτης 27/1, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την οποία τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε στη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», βρέθηκε στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για την προσωπική της ζωή. Αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο, και την κόρη της, Μαρία Χάνου, με τα πιο γλυκά λόγια, ενώ συγκινήθηκε […]
The post Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η μαμά μου δεν καμάρωνε για μένα» appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr