Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Έχω παρακαλέσει τον Γιώργο Καπουτζίδη να κάνει μια ταινία για το «Παρά πέντε»
03:02 - 28/01/2022
Την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης (27/1), στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. Η αγαπημένη κωμικός ηθοποιός μίλησε για όλα, τη ζωή της προσωπική και επαγγελματική. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εξομολογήθηκε τον άγνωστο γάμο που έκανε όταν ήταν 20 ετών «Ήταν ο πρώτος γάμος, πριν τον Ταξιάρχη. Παντρεύτηκα στα 20 μου, ήμασταν μαζί από τα 11. Χωρίσαμε μετά από τρία χρόνια γάμου, ήμουν 23 ετών» αποκάλυψε. Αναφέρθηκε στην καρμική σχέση που έχει με τον πρώην της σύζυγο Ταξιάρχη Χάνο. «Είναι ο πατέρας της κόρης μου, δεν γινόταν να μη συναντηθώ με τον Ταξιάρχη. Έχουμε σχέση καρμική και κάναμε αυτό το παιδί. Ήμουν δύσκολος άνθρωπος, ήταν δύσκολος άνθ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Στο “Παρά πέντε” ο Γιώργος Καπουτζίδης έφτιαξε τους ρόλους σύμφωνα με τους ανθρώπους που είχε»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Πέμπτη ήταν η ηθοποιός, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ίδια μίλησε για τον γάμο και την κόρη της Μαρία Χάνου, για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα ενώ δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του «Παρά πέντε» Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ευφυΐα του Γιώργου Καπουτζίδη. Ο σεναριογράφος αλλά και […]
The post Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Στο “Παρά πέντε” ο Γιώργος Καπουτζίδης έφτιαξε τους ρόλους σύμφωνα με τους ανθρώπους που είχε» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr