Σπύρος Μπιμπίλας: Το βέτο που έθεσε στην παραγωγή του The Crown – «Τους είπα ότι δεν θα πάω»

16:14 - 28/01/2022

Καλεσμένος στην παρέα της «Ελένης» ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Σπύρος Μπιμπίλας: Το βέτο που έθεσε στην παραγωγή του The Crown – «Τους είπα ότι δεν θα πάω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: Όταν με πήραν από το The Crown νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα

Όσα εξομολογήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο πλατό της εκπομπής “Ελένη”. Την Ελένη μενεγάκη συνάντησε μετά από πολλά χρόνια ο Σπύρος Μπιμπίλας, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής της στο MEGA. Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε για να συμμετάσχει στη δημοφιλή σειρά The Crown. «Προσέχω ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Όταν με πήραν από το The Crown νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

The Crown: Ο όρος που έθεσε στην παραγωγή ο Σπύρος Μπιμπίλας – «Τους είπα ότι δεν θα πάω»

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Σπύρος Μπιμπίλας θα συμμετάσχει στην πετυχημένη σειρά «The Crown» όπου θα υποδυθεί τον Γιάννη Λάτση. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» για το πώς βρέθηκε να συμμετέχει στην σειρά ενώ αποκάλυψε και τον όρο που έθεσε στην παραγωγή. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας, όλα ξεκίνησαν όταν δέχτηκε μία κλήση από την casting director, η οποία του πρότεινε να κάνει δοκιμαστικό για το ρόλο του Γιάννη Λάτση. «Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα! Από την οντισιόν πέρασαν 27 άτομα και διάλεξαν εμένα. Είπα πως αν με επιλέξουν, θα πρέπει να έρθει και βοηθός μαζί μου για να συνεν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο όρος που έθεσε για να παίξει στο “The Crown”

Αναφερόμενος στην εμπειρία του, ο γνωστός ηθοποιός είπε το εξής: «Με πήρε μια Ελληνίδα casting director που δεν γνώριζα και γίναμε φίλοι τώρα, και μου είπε να κάνω ένα δοκιμαστικό». “Τους είπα ότι τα αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλά” Μάλιστα, δήλωσε πως νόμιζε ότι ήταν πλάκα στην αρχή. «Ήταν 27 ηθοποιοί και πήραν εμένα. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Το βέτο του Σπύρου Μπιμπίλα στην παραγωγή του The Crown: «Τους είπα ότι δεν έρχομαι αν δεν έχω βοηθό»

Γιατί ο πρόεδρος του ΣΕΗ ζήτησε κάποιον να τον βοηθάει στα αγγλικά

Διαβάστε το στο news.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Το βέτο που έθεσε στην παραγωγή του The Crown

«Τους είπα ότι δεν θα πάω»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο