Ιωάννα Τούνη: Κατάθεση ψυχής για τον πατέρα της – «Μού έλεγε να μην μασάω τσίχλα γιατί μοιάζω με…»

15:38 - 29/01/2022

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η Ιωάννα Τούνη. Το μοντέλο και επιχειρηματίας, μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Κατάθεση ψυχής για τον πατέρα της – «Μού έλεγε να μην μασάω τσίχλα γιατί μοιάζω με…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: Ο πατέρας μου μού έλεγε «μη μασάς τσίχλα, μη κάνεις φούσκες, γιατί φαίνεσαι…@@@»

«Δεν ξέρω πως θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς. Ο δικός μου μπαμπάς ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή αλλά τις στιγμές που θα τύχαινε να είμαι μαζί του στη Ρόδο ήταν αυταρχικός και παρεμβατικός. Όταν ήμουν στην έκτη δημοτικού είχα ακούσει πρώτη φορά να μου λέει «μη μασάς τσίχλα, μη κάνεις φούσκες, γιατί […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

"Λύγισε" η Ιωάννα Τούνη για τον αδιάφορο πατέρα της - "Μου έλεγε να μη μασάω τσίχλα γιατί φαίνομαι σαν…' [Βίντεο]

'Δεν ξέρω πώς θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς, αλλά ο δικός μου ήταν αδιάφορος, αυταρχικός και παρεμβατικός', δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η Ιωάννα Τούνη - Η συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ιωάννα Τούνη: Κατάθεση ψυχής για τον πατέρα της – «Μού έλεγε να μην μασάω τσίχλα γιατί μοιάζω με…»

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η Ιωάννα Τούνη. Το μοντέλο και επιχειρηματίας, μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το zougla.gr, αναφέρθηκε στον πατέρα της και το πόσο θυμωμένη νιώθει απέναντί του που ποτέ δεν της ζήτησε συγγνώμη για τη στάση του, αλλά και στη μητέρα της, η οποία τη μεγάλωσε μόνη της. «Δεν ξέρω πώς θα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η Ιωάννα Τούνη. Το μοντέλο και επιχειρηματίας, μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το zougla.gr, αναφέρθηκε στον πατέρα της και το πόσο θυμωμένη νιώθει απέναντί του που ποτέ δεν της ζήτησε συγγνώμη για τη στάση του, αλλά και στη μητέρα της, η οποία τη μεγάλωσε μόνη της. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ«Δεν ξέρω πώς θα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ιωάννα Τούνη: Κατάθεση ψυχής για τον πατέρα της

«Μού έλεγε να μην μασάω τσίχλα γιατί μοιάζω με…»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της