Πέτρος Κωστόπουλος: Βόλτα με τη μηχανή και τον γιο του Μάξιμο
08:06 - 31/01/2022
Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού τρία παιδιά, δύο κορίτσια κι ένα αγόρι: Την Αμαλία, την Αλεξάνδρα...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτρος και Μάξιμος Κωστόπουλος: Δείτε τους σε βόλτα με τη μηχανή στο Κολωνάκι (φωτό)
Πατέρας και γιος εθεάθησαν στο κέντρο της Αθήνας.
Διαβάστε το στο Γιώργος Πυρπασόπουλος: Περιμένει το πρώτο του παιδί
Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος όπως έκανε γνωστό η εκπομπή «Πάμε Δανάη!», μια είδηση που επιβεβαιώθηκε από πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος του ηθοποιού. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Αν με ρωτήσεις αν είμαι ερωτευμένος θα σου πω πως είμαι φουλ ερωτευμένος. Έχω βρει τον άνθρωπό μου», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «The 2Night Show».
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠέτρος Κωστόπουλος: Βόλτα με τον γιο του Μάξιμο πάνω στη μηχανή – Με παρόμοιο biker στυλ
Ο Πέτρς Κωστόπουλος έχει αποδείξει πως προτεραιότητά του πάντα είναι τα τρία του παιδιά, η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος. Και παρόλο που οι κόρες του βρίσκονται στην Αμερική, έχοντας βάλει τις ζωές τους σε μια τάξη, ο επιχειρηματίας .εχει συχνή επαφή μαζί τους μέσω skype και FaceTime. Με τον 14χρονο γιο του Μάξιμο, […]
The post Πέτρος Κωστόπουλος: Βόλτα με τον γιο του Μάξιμο πάνω στη μηχανή – Με παρόμοιο biker στυλ appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr