Άλαλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Γιώργου Λιβάνη – «Πέρασε και δεν ακούμπησε»

13:22 - 03/02/2022

Καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το πρωί της Πέμπτης, στον Alpha προκειμένου να δείξει ασκήσεις γυμναστικής. Αμέσως […] The post Άλαλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Γιώργου Λιβάνη – «Πέρασε και δεν ακούμπησε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό με την ατάκα του Λιβάνη -«Πέρασε και δεν ακούμπησε»

Τις δηλώσεις του πρώην της Γιώργου Λιβάνη έπαιξε η Κατερίνα Καινούργιου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην εκπομπή Super Κατερίνα, φέρνοντας τη γυμνάστρια σε εμφανώς δύσκολη θέση. «Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ένας χρόνος. Έχω προχωρήσει στη ζωή μου. Δεν μπορώ να απαντήσω κάτι γιατί δεν ήταν κάτι σημαντικό για μένα προσωπικά όλο αυτό που συνέβη. Ίσως και για τα άλλα παιδιά. Ήταν κάτι που πέρασε, που λέμε και δεν ακούμπησε. Γι’ αυτό και δεν έδωσα την απαραίτητη σημασία και βαρύτητα» είπε o Γιώργος Λιβάνης. Η Μαριαλένα με αμηχανία είπε «δεν θέλω να απαντήσω» και τότε η Κατερίνα Καινούργιου της είπε ότι θα απαντήσει εκείνη στον τραγουδιστή: «Να απαντήσω εγώ για σένα; Και συ πέρασες κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άφωνη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ο Γιώργος Λιβάνης ανέφερε για εκείνη ότι «πέρασε και δεν ακούμπησε»

Προβλήθηκε στον αέρα ένα απόσπασμα από πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιβάνης για τη σχέση που είχε με την Μαριαλέν Ρουμελιώτη. «Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ένας χρόνος,. Έχω προχωρήσει στη ζωή μου. Δεν μπορώ να απαντήσω κάτι γιατί δεν ήταν κάτι σημαντικό για μένα προσωπικά όλο αυτό που συνέβη. Ίσως και για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Καινούργιου σε Γιώργο Λιβάνη: «Πέρασες και δεν ακούμπησες»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το πρωί της Πέμπτης 3/2 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, προκειμένου να To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου σε Γιώργο Λιβάνη: «Πέρασες και δεν ακούμπησες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λιβάνης για Ρουμελιώτη: "Πέρασε και δεν ακούμπησε"

"Δεν έδωσα την απαραίτητη σημασία και βαρύτητα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο