Τζένη Μπαλατσινού: Η ασυνήθιστη ευχή για τα γενέθλια της κόρης της
13:46 - 03/02/2022
«Μωρό μου σήμερα που έγινες 23 ετών», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού κάτω από μια παιδική φωτογραφία της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου. Η κόρη της παρουσιάστριας έχει σήμερα τα γενέθλιά της και η μαμά της της ευχήθηκε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο. Επέλεξε ένα απόσπασμα από το βιβλίο της Φρανσουάζ Εριτιέ με τίτλο « Το αλάτι της ζωής» […]
The post Τζένη Μπαλατσινού: Η ασυνήθιστη ευχή για τα γενέθλια της κόρης της appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζένη Μπαλατσινού – Η ξεχωριστή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Αλεξάνδρας
Η Τζένη Μπαλατσινού συγκινεί με τα λόγι ατης
Διαβάστε το στο Τζένη Μπαλατσινού: Τα τρυφερά λόγια για τα γενέθλια της κόρης της Αλεξάνδρας
«Μωρό μου σήμερα που έγινες 23 ετών»! Κάπως έτσι ξεκινούσε το τρυφερό μήνυμα της Τζένης Μπαλατσινού για την κόρη της. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤζένη Μπαλατσινού: Οι συγκινητικές ευχές για τα γενέθλια της κόρης της
Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Τζένη Μπαλατσινού, καθώς η κόρη της Αλεξάνδρα Κωστοπούλου έχει τα γενέθλιά της! Η όμορφη κόρη της παρουσιάστριας κλείνει σήμερα τα 23 της χρόνια και η διάσημη μητέρα της ευχήθηκε μέσα από τα social media με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, αφιερώνοντάς της ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Το αλάτι της ζωής».
Διαβάστε το στο thebest.grΤζένη Μπαλατσινού: Η ασυνήθιστη casual εμφάνιση με baggy παντελόνι και σνίκερς
Μια εμφάνιση σε εντελώς διαφορετικό ύφος έκανε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία συνήθως επιλέγει διαχρονικό στιλ και κλασικές γραμμές.
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ Τζένη Μπαλατσινού για τα γενέθλια της κόρης της: «Μωρό μου σήμερα έγινες 23 ετών»!
«Μωρό μου σήμερα που έγινες 23 ετών»! Κάπως έτσι ξεκινούσε το τρυφερό μήνυμα της Τζένης Μπαλατσινού για την κόρη της.
Διαβάστε το στο mothersblog.grΤζένη Μπαλατσινού: Τα τρυφερά λόγια για τα γενέθλια της κόρης της
Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Τζένη Μπαλατσινού, αφού η δεύτερη κόρη της, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, την οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο, έχει γενέθλια. Έκλεισε τα 23! Η δημοφιλής επιχειρηματίας δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στην πολυαγαπημένη της κόρη και δημόσια. Έτσι, το μεσημέρι της Πέμπτης 3/2, δημοσίευσε στον προσωπικό […]
The post Τζένη Μπαλατσινού: Τα τρυφερά λόγια για τα γενέθλια της κόρης της appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr