Τζαβέλλας: «Συγγνώμη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες – Όρθώς δέχομαι σκληρή κριτική» (ΦΩΤΟ)

14:26 - 03/02/2022

Ο Έλληνας στόπερ της ΑΕΚ, τοποθετήθηκε για την αντίδραση του κατά τον πανηγυρίσμο στο γκολ του Αραούχο κόντρα στον Άρη, ζητώντας συγγνώμη και τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες και ότι όφειλε να ελέγξει τον εαυτό και ορθώς δέχεται την σκληρή κριτική. Με ένα μακροσκελές κείμενο, ο Γιώργος Τζαβέλλας θέλησε να τοποθετηθεί για τις “άσεμνες κουβέντες” […] The post Τζαβέλλας: «Συγγνώμη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες – Όρθώς δέχομαι σκληρή κριτική» (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζαβέλλας: Ζητάω συγγνώμη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες

Την έμπρακτη μεταμέλεια του για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ του Αραούχο, απευθύνοντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς τους οπαδούς του Άρη έδειξε ο Γιώργος Τζαβέλλας...

Διαβάστε το στο Zougla

Τζαβέλλας: «Πίκρανα τον εαυτό μου, ορθώς δέχομαι σκληρή κριτική»

Διαβάστε την απάντηση του Γιώργου Τζαβέλλα για τη συμπεριφορά του αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε ο Σέρχιο Αραούχο. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Τζαβέλλας: «Δεν αναζητώ δικαιολογία, ορθώς δέχομαι σκληρή κριτική, ζητώ συγγνώμη» (ΦΩΤΟ)

Τζαβέλλας: «Δεν αναζητώ δικαιολογία, ορθώς δέχομαι σκληρή κριτική, ζητώ συγγνώμη» (ΦΩΤΟ) 03/02/2022 Με ανάρτησή του στο instagram, ο Γιώργος Τζαβέλλας απολογήθηκε για τον τρόπο που αντέδρασε μετά το γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο ματς με τον Άρη. Ο αμυντικός της ΑΕΚ τόνισε ότι δεν έχει καμία δικαιολογία, επεσήμανε πως σωστά δέχεται σκληρή κριτική και ζήτησε συγγνώμη. Η απολογία του Γιώργου Τζαβέλλα: «Η αντίδρασή μου πάνω στην ένταση της στιγμή του πανηγυρισμού της ισοφάρισης απογοήτευσε, στεναχώρησε και πίκρανε εμένα περισσότερο από τον οποιοδήποτε. Δεν αναζητώ την παραμικρή δικαιολογία. Δεν έχω την παραμικρή δικαιολογία. Δεν θα σταθώ καν στις προσβολές στ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)