Τζαβέλλας για την ντροπιαστική συμπεριφορά στο «Κλ. Βικελίδης»: «Δεν αναζητώ δικαιολογίες, ζητάω συγγνώμη»

15:32 - 03/02/2022

Ο Γιώργος Τζαβέλλας απολογήθηκε σήμερα για τη συμπεριφορά του στη χθεσινή (2/2) ήττα από τον Άρη. Ο 34χρονος αμυντικός της ΑΕΚ πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Αραούχο, απευθύνοντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς τους οπαδούς του Άρη, στιγμιότυπο που απαθανατίστηκε στη ζωντανή μετάδοση του παιχνιδιού. Ακολούθησε πλήθος αντιδράσεων στα Social Media, με... The post Τζαβέλλας για την ντροπιαστική συμπεριφορά στο «Κλ. Βικελίδης»: «Δεν αναζητώ δικαιολογίες, ζητάω συγγνώμη» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζαβέλλας για τη συμπεριφορά του στο γκολ του Αραούχο: Δεν έχω την παραμικρή δικαιολογία – Συγγνώμη

Εξηγήσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στη χθεσινή αναμέτρηση μεταξύ Άρη και ΑΕΚ, που έγινε στη βαριά σκιά του θανάτου του 19χρονου Άλκη, οπαδού της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έδωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης, όταν ο Αραούχο σκόραρε και αφιέρωσε το γκολ του στη μνήμη του Άλκη σχηματίζοντας με τα χέρια του το γράμμα «Α», «πιάστηκε» να φωνάζει «σκουλήκια» (έτσι αποκαλούνται οι οπαδοί του Άρη). Πρόκειται για μια κίνηση που δεν αρμόζει σε έναν ποδοσφαιριστή με την εμπειρία του και η οποία, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις. Με ανάρτησή του στα social media, ο Γιώργος Τζαβέλλας δίνει σήμερα εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, ζητά συγγνώμη και εκφράζε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τζαβέλλας: Απογοήτευσα τον εαυτό μου, δεν έχω δικαιολογίες, ζητάω συγνώμη

Με ανάρτηση του ο αμυντικός της ΑΕΚ ζήτησε συγγνώμη για την αντίδραση του μετά το γκολ του Αραούχο Με ανάρτηση του στο Instagram ο Γιώργος Τζαβέλλας ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασε μετά το γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο ματς με τον Άρη. Ο αμυντικός της ΑΕΚ τόνισε ότι δεν έχει δικαιολογία και σωστά δέχεται σκληρή κριτική και ζήτησε συγγνώμη. Η ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα: «Η αντίδραση μου πάνω στην ένταση της στιγμή του πανηγυρισμού της ισοφάρισης απογοήτευσε, στεναχώρησε και πίκρανε εμένα περισσότερο από τον οποιοδήποτε. Δεν αναζητώ την παραμικρή δικαιολογία. Δεν έχω την παραμικρή δικαιολογία. Δεν θα σταθώ […] The post Τζαβέλλας: Απογοήτευσα τον εαυτό μου, δεν έχω δικαιολογίες,

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]