Βαγγέλης Περρής: «Λύγισε» μιλώντας για τον Θέμο Αναστασιάδη – «Τον βλέπω στον ύπνο μου, δε συμπληρώνεται το κενό»

01:34 - 04/02/2022

Ο Βαγγέλης Περρής κάθισε απέναντι στην Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου και μέσα To άρθρο Βαγγέλης Περρής: «Λύγισε» μιλώντας για τον Θέμο Αναστασιάδη – «Τον βλέπω στον ύπνο μου, δε συμπληρώνεται το κενό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαγγέλης Περρής: «Έσπασε» αναφερόμενος στον Θέμο Αναστασιάδη – «Τον βλέπω στον ύπνο μου, δεν συμπληρώνεται το κενό»

Ο Βαγγέλης Περρής το βράδυ της Πέμπτης (3/2) καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και μέσα σε όλα μίλησε «Ανοιχτά» για τον Θέμο Αναστασιάδη, τον επί χρόνια συνεργάτη και στενό του φίλο, ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή. «Με τον Θέμο δέσαμε από την αρχή. Γνωριζόμασταν και κάναμε πλάκα γιατί είχαμε κοινά ενδιαφέροντα – κυρίως ποδοσφαιρικά – και κάποια στιγμή μου λέει, “ρε συ, δεν έρχεσαι αυτά που λέμε να τα πούμε και στο ραδιόφωνο;”, από το ραδιόφωνο ξεκινήσαμε» είπε ο Βαγγέλης Περρής με την φωνή του να… σπάει. «Το “Όλα” κράτησε 16 χρόνια. Ο Θέμος διατήρησε πάντα τον διαφορετικό τρόπο να σκέφτεται τα πράγματα. Με τον Θέμο συγκρουστήκαμε μια φορά γιατί είχαμε καλεσμένη τη Τζένη Μπαλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκινήθηκε ο Περρής μιλώντας για τον Θέμο Αναστασιάδη: «Τον βλέπω στον ύπνο μου, δε συμπληρώνεται το κενό»

«Με τον Θέμο δέσαμε από την αρχή. Όλα έγιναν με δική του πρωτοβουλία. Απλώς γνωριζόμασταν και κάναμε πλάκα γιατί είχαμε κοινά ενδιαφέροντα – κυρίως ποδοσφαιρικά – και κάποια στιγμή μου λέει, “ρε συ, δεν έρχεσαι αυτά που λέμε να τα πούμε και στο ραδιόφωνο;”, από το ραδιόφωνο ξεκινήσαμε…» σημείωσε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής. «Το “Όλα” […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της