Άγριες Μέλισσες – Μαρία Πετεβή: «Έφαγα πολύ βρίσιμο στο δρόμο, έλεγαν… βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση»
14:06 - 06/02/2022
Καλεσμένη στο Dot ήταν σήμερα η Μαρία Πετεβή. Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Πηνελόπης στις Άγριες Μέλισσες, τονίζοντας […]
The post Άγριες Μέλισσες – Μαρία Πετεβή: «Έφαγα πολύ βρίσιμο στο δρόμο, έλεγαν… βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Πετεβή: Μου έλεγαν, βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση
Εφ’ όλης της ύλης η Μαρία Πετεβή στην τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ. Στον καναπέ του Dot βρέθηκε η νεαρή ηθοποιός από τις “Άγριες Μέλισσες”, Μαρία Πετεβή. Μέσα σε όλα μίλησε ασφαλώς για τον ρόλο της Πηνελόπης στη δημοφιλή σειρά ενώ αποκάλυψε πως ο κόσμος την έβριζε στο δρόμο, λόγω της ερωτικής σχέσης της Πηνελόπης με ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Πετεβή: Μου έλεγαν, βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρία Πετεβή: Έφαγα πολύ βρίσιμο στο δρόμο, έλεγαν… βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση
Καλεσμένη στο Dot ήταν σήμερα η Μαρία Πετεβή. Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Πηνελόπης στις Άγριες Μέλισσες, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως θα πενθήσει μόλις τελειώσει η σειρά. Αποκάλυψε, επίσης, πως ο κόσμος την έβριζε στο δρόμο, λόγω της ερωτικής σχέσης της Πηνελόπης με τον Μελέτη. «Φέτος είναι ο τελευταίος χρόνος των Άγριων Μελισσών. Είναι ωραίο να ολοκληρώνονται τα πράγματα όταν είναι να ολοκληρωθούν. Θα πενθήσω όταν τελειώσει η σειρά. Έχω αγαπήσει πολύ όλους τους συναδέλφους, είναι μια… οικογενειακή συνθήκη. Οπότε, αυτό κυρίως θα πενθήσω. Η επιτυχία φέρνει στάνταρ που πρέπει να ξεπεράσεις. Θα ήθελα μετά να κάνω έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Το ρόλο της Πηνελόπης τον ερωτεύτηκ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρία Πετεβή – Άγριες Μέλισσες: «Έφαγα πολύ βρίσιμο στο δρόμο – Έλεγαν βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση» (Videos)
Για το ρόλο της Πηνελόπης στις «Άγριες Μέλισσες» και το βρίσιμο στο δρόμο για την ερωτική της σχέση με τον Μελέτη μίλησε η τηλεοπτική «Πηνελόπη».
Διαβάστε το στο topontiki.grΆγριες Μέλισσες – Μαρία Πετεβή: 'Με έβριζαν στο δρόμο, έλεγαν… βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση' [Βίντεο]
Η τηλεοπτική 'Πηνελόπη' μίλησε για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες και τα σχόλια που άκουγε από τους τηλεθεατές.
Διαβάστε το στο thetoc.grΆγριες Μέλισσες – Πηνελόπη: «Έφαγα πολύ βρίσιμο για τη σχέση μου με τον Μελέτη – Φέτος ο τελευταίος χρόνος της σειράς»
Για την τηλεοπτική Πηνελόπη και για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» μίλησε σε δηλώσεις της η Μαρία Πετεβή, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Dot». «Φέτος είναι ο τελευταίος χρόνος των Άγριων Μελισσών.…
Διαβάστε το στο politik.grΜαρία Πετεβή: "Έφαγα πολύ βρίσιμο στο δρόμο, έλεγαν… βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση"
"Η Πηνελόπη θα περάσει από σκοτεινά μονοπάτια ψάχνοντας δικαιοσύνη για το φόνο του Αλέξη"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr