Βασίλης Μπισμπίκης: Η εξομολόγηση για τη Δέσποινα Βανδή – «Είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος»
20:46 - 06/02/2022
Ο Βασίλης Μπισμπίκης αν και μετρά αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, έγινε ευρέως γνωστός τελευταία χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του σε μεγάλες και επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.
Τους τελευταίους μήνες δε, είδε την προσωπική του ζωή να μπαίνει στο στόχαστρο και να φιγουράρει σε όλα τα Μέσα λόγω της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή.
Ο ίδιος, μιλώντας στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη, αποκαλύπτει πως βλέπει ο ίδιος τη διάσταση που έχει πάρει η σχέση του με την δημοφιλή τραγουδίστρια ενώ εξομολογείται και ποια ήταν εκείνα τα χαρακτηριστικά της που τον έκαναν να την ερωτευτεί.
Τους τελευταίους μήνες, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης σου με την Δέσποινα Βανδή, νομ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μπάρκα: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – «Μου λείπει να έχω έναν σύντροφο»
Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό τον γωνιών της, για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε πως της λείπει η συντροφικότητα.
Διαβάστε το στο Δανάη Μπάρκα: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – «Μου λείπει να έχω έναν σύντροφο»
Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα το απόγευμα της Δευτέρας 7/2. Η παρουσιάστρια
To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – «Μου λείπει να έχω έναν σύντροφο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr