Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα συγκινητικά λόγια για τη μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου

09:20 - 07/02/2022

Με θερμά λόγια μίλησε για τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έχασε τη μητέρα της την Παρασκευή, έπειτα από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τη λευχαιμία, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη Σίσσυ Χρηστίδου και στην οικογένειά της για το χαμό της μανούλας της. Τα είπαμε και κατ’ ιδίαν, της έστειλα κάποια πράγματα που ήθελα γιατί ξέρω την αδυναμία που είχε στη μητέρα της αλλά νομίζω ότι το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε και συναδελφικά είναι να το κάνουμε και στον αέρα για να της δείξουμε την αγάπη μας και ότι είμαστε δίπλα της. Καλό ταξίδι στη μανούλα της, θα τους προσέχει από ψηλά» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της Σίσσυς Χρηστίδου

Συγκινημένη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Αφορμή για αυτή της τη συγκίνηση στάθηκε To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της Σίσσυς Χρηστίδου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Το συγκινητικό βίντεο για τα θύματα της Θύρας 7

Tα θύματα της Θύρας 7 τιμά η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ένα συγκινητικό βίντεο το οποίο δημοσίευσε στα social media τονίζοντας πως «Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας