Ντέμης Νικολαΐδης: Η συγκίνηση on camera με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του Μελίνας

13:04 - 08/02/2022

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, η οποία γίνεται 18 ετών και ο διάσημος μπαμπάς της, στην...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντέμης Νικολαΐδης: «Λύγισε» αναφερόμενος στην κόρη του Μελίνα που γίνεται 18 ετών (Βίντεο)

Η συγκίνηση και η σπάνια αναφορά του Ντέμη Νικολαΐδη στην κόρη του Μελίνα που έχει γενέθλια - «Είναι το Supergirl μου».

Διαβάστε το στο

Οι ευχές του Ντέμη Νικολαΐδη για τα 18α γενέθλια της κόρης του Μελίνας: «Είσαι το super girl μου πάντα»

Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή ενηλικιώνεται σήμερα και ο μπαμπάς της της έκανε την πιο συγκινητική αφιέρωση.

Διαβάστε το στο astrology.gr

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της κόρης της, Μελίνας

Τα γενέθλιά της είχε χθες η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη. Η Μελίνα έγινε 18 και το γιόρτασε στο σπίτι μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Από τη μικρή γιορτή για την ενηλικιώσή της όμως δεν έλειψε και ο νέος σύντροφος της μητέρας της, Βασίλης Μπισμπίκης. Το ζευγάρι έχει κάνει ήδη τις […] The post Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της κόρης της, Μελίνας appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»