Ραμόνα Βλαντή: «Κάθε φορά που βλέπω την Παπαρίζου λέω… τι φόρεσε πάλι;»

10:02 - 09/02/2022

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Ραμόνα Βλαντή, η οποία μίλησε για το πρώην σύζυγό […] The post Ραμόνα Βλαντή: «Κάθε φορά που βλέπω την Παπαρίζου λέω… τι φόρεσε πάλι;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραμόνα Βλαντή: Βλέπω την Παπαρίζου και λέω «τι φόρεσε πάλι;»

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε την Τετάρτη (9/2) στο «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση με τα παιδιά της, προέβη σε…καυστικά σχόλια για διάσημες Ελληνίδες και αναφέρθηκε στον φλογερό έρωτα που έζησε στη χώρα, ο οποίος εντέλει κατέληξε σε διαζύγιο. Η Ραμόνα Βλαντή αναφέρθηκε στην σχέση της με τον πρώην συζυγό της, αλλά και τα παιδιά τους. «Είμαι μια μαμά που είναι φίλη με τα παιδιά της, είναι το πιο σημαντικό στη ζωή μου», τόνισε αρχικά. «Με τον πρώην σύζυγο μου έχω πολύ καλή σχέση. Ήρθα στην Ελλάδα ερωτεύτηκα, μετρά από 1 χρόνο έμεινα έγκυος, παντρευτήκαμε και καταλήξαμε με 2 παιδιά. Δεν δέχομαι να μισήσω έναν άνθρωπο που έχω αγαπήσει τόσο πολύ.Οι φίλες μου είναι όλες Ελληνίδες, με στήριξαν, με αγκάλια

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ραμόνα Βλαντή για Ελενα Παπαρίζου: «Κάθε φορά που τη βλέπω λέω… τι φόρεσε πάλι;»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Ραμόνα Βλαντή, η οποία μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, τα παιδιά της, ενώ σχολίασε και το στυλ των...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

«Κάθε φορά που βλέπω την Παπαρίζου λέω… τι φόρεσε πάλι;»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ραμόνα Βλαντή: «Bλέπω την Παπαρίζου και λέω τί φόρεσε πάλι – Πώς πάει με αυτά τα μαλλιά;»

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για την ζωή της και σχολίασε τις ενδυματολογικές επιλογές διάσημων Ελληνίδων Συγκεκριμένα είπε στο «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της αλλά…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ραμόνα Βλαντή: «Κάθε φορά που βλέπω την Παπαρίζου λέω… τι φόρεσε πάλι;»

«Το ντύσιμο της Φουρέιρα πολύ σπάνια μου αρέσει»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ραμόνα Βλαντή: «Κάθε φορά που βλέπω την Έλενα Παπαρίζου λέω τι φόρεσε πάλι, που πάει με αυτά τα μαλλιά;»

Ραμόνα Βλαντή: «Κάθε φορά που βλέπω την Έλενα Παπαρίζου λέω τι φόρεσε πάλι, που πάει με αυτά τα μαλλιά;» Η Ραμόνα Βλαντή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, τα παιδιά της, αλλά και το στυλ Ελληνίδων celebrities όπως την Φουρέιρα, την Παπαρίζου και την Παπαβλασοπούλου. «Είμαι μια μαμά που είναι […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο