Ραμόνα Βλαντή: «Σπάνια μου αρέσει ντύσιμο της Φουρέιρα, η Παπαρίζου πως πάει έτσι με αυτά τα μαλλιά;»
10:58 - 09/02/2022
Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση με τα παιδιά της, τα… καυστικά σχόλια για διάσημες Ελληνίδες και ο φλογερός έρωτας που κατέληξε σε διαζύγιο.
Το άρθρο Ραμόνα Βλαντή: «Σπάνια μου αρέσει ντύσιμο της Φουρέιρα, η Παπαρίζου πως πάει έτσι με αυτά τα μαλλιά;» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ραμόνα Βλαντή: Το ντύσιμο της Φουρέιρα πολύ σπάνια μου αρέσει
«Κάθε φορά που βλέπω την Παπαρίζου λέω… τι φόρεσε πάλι;», λέει η Ραμόνα Βλαντή. Η Ραμόνα Βλαντή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, τα παιδιά της, αλλά και τις Φουρέιρα, Παπαρίζου και Παπαβλασοπούλου. «Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε πολύ καλή σχέση. Ήρθα στην ... Περισσότερα
To άρθρο Ραμόνα Βλαντή: Το ντύσιμο της Φουρέιρα πολύ σπάνια μου αρέσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΡαμόνα Βλαντή: «Το ντύσιμο της Φουρέιρα πολύ σπάνια μου αρέσει»
Η Ραμόνα Βλαντή και τα καυστικά σχόλια για το ντύσιμο πολλών Ελληνίδων celebrities.
Διαβάστε το στο neolaia.gr