Φ.Σκορδά σε Ελένη Φιλλίνη: «Εσύ γιατί συνεχίζεις τώρα αυτή την κουβέντα;» - «Εσείς ρωτάτε»

16:46 - 10/02/2022

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη Ελένη Φιλίνη και αφού αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από σύζυγο βραβευμένο σκηνοθέτη στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Παύλο Χαϊκάλη, με τον οποίον συμπρωταγωνιστούσε φέτος μαζί στην παράσταση Νίκοτιτανικός. Αφορμή στάθηκε μία παλαιότερη δήλωση που είχε κάνει η ηθοποιός για τον συνάδελφό της υποστηρίζοντας πως είναι εξαίρετος στη δουλειά του! «Δε θα μιλήσω εγώ εκ μέρους του Παύλου. Μην τρελαθούμε κιόλας. Απλώς εγώ τον ξέρω γιατί ήμασταν συμμαθητές στη σχολή, δουλέψαμε μετά μαζί. Να σου πω κάτι πολύ απλό; Ο Παύλος δεν διώκεται για κάτι, μην τρελαθούμε κιόλας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει: «Εγώ ή

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο κακός χαμός! Φ.Σκορδά σε Ελένη Φιλλίνη: «Εσύ γιατί συνεχίζεις τώρα αυτή την κουβέντα;» – «Εσείς ρωτάτε»

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη Ελένη Φιλίνη και αφού αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από σύζυγο βραβευμένο σκηνοθέτη στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Παύλο Χαϊκάλη, με τον οποίον συμπρωταγωνιστούσε φέτος μαζί στην παράσταση Νίκοτιτανικός. Αφορμή στάθηκε μία παλαιότερη δήλωση που είχε κάνει η ηθοποιός για τον συνάδελφό της υποστηρίζοντας πως είναι εξαίρετος στη δουλειά του! «Δε […] Το άρθρο Ο κακός χαμός! Φ.Σκορδά σε Ελένη Φιλλίνη: «Εσύ γιατί συνεχίζεις τώρα αυτή την κουβέντα;» – «Εσείς ρωτάτε» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις