Ελεονώρα Μελέτη: Νοσεί δεύτερη φορά με κορονοϊό

08:10 - 11/02/2022

Θετική στον κορονοϊό είναι η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης Skype στην εκπομπή, το πρωί […] The post Ελεονώρα Μελέτη: Νοσεί δεύτερη φορά με κορονοϊό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: Νοσεί δεύτερη φορά με κοροναϊό (Βίντεο)

Η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίζεται σήμερα στο «Mega Καλημέρα» από το σπίτι της, καθώς βρέθηκε θετική για δευτερη φορά.

Διαβάστε το στο

Ελεωνόρα Μελέτη: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά

Χωρίς την Ελεονώρα Μελέτη βγήκε στον αέρα η εκπομπή «Mega Καλημέρα» σήμερα, καθώς η παρουσιάστρια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά που η παρουσιάστρια νοσεί από τον ιό. «Θα γυρίσω γρήγορα γιατί το περνάω πάρα πολύ ήπια, γιατί εκτός απο μπούκωμα δεν έχω κάτι άλλο» είπε. Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη: Η παρουσιάστρια είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό και τον Απρίλιο του 2021. Η δημοσιογράφος ανησύχησε καθώς παρατήρησε κάποια συμπτώματα και έσπευσε να κάνει τεστ για τον κορονοϊό το οποίο και βγήκε θετικό. Η δημοσιογράφος έχει ήπια συμπτώματα όμως αυτό που την πληγώνει περισσότερο είναι πως δεν θα καταφέρει λόγω του κορονοϊού να βρίσκεται στο πλευ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Νοσεί δεύτερη φορά με κορονοϊό

«Καλώς ήρθατε στο σπίτι μου!», είπε χαμογελώντας η Ελεονώρα στην έναρξη της εκπομπής και στη συνέχεια εξήγησε: «Είμαι δεύτερη φορά θετική στον κορονοϊό, επομένως θα πρέπει να τηρήσουμε το πρωτόκολλο. Βέβαια, το περνάω πάρα πολύ ήπια, εκτός από το μπούκωμα δεν έχω κάτι άλλο, οπότε νομίζω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε μαζί».

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά

Χωρίς την Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησε η εκπομπή Mega Καλημέρα σήμερα, καθώς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό για To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά (Video)

Εκτός πλατό η παρουσιάστρια, ενημέρωσε ότι νοσεί ξανά μέσα σε λίγους μήνες

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Θετική στον κορονοϊό και η κόρη της

H παρουσιάστρια αποκάλυψε πως και η κόρη της, Αλεξάνδρα είναι θετική στον κορονοϊό.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Νοσεί η Ελεονώρα Μελέτη με κορονοϊό για δεύτερη φορά (video)

Θετική στον κορονοϊό είναι η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης Skype στην εκπομπή, το πρωί της Παρασκευής και αποκάλυψε πως... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νοσεί η Ελεονώρα Μελέτη με κορονοϊό για δεύτερη φορά (video)

Διαβάστε το στο spoilers

Ελεονώρα Μελέτη: Θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά

Η Ελεονώρα Μελέτη βγήκε στον αέρα με διαδικτυακή σύνδεση με τον Κώστα Τσουρό να την ρωτάει τον λόγο που δεν βρίσκεται στο στούντιο.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά

Από… γιγαντοθόνη είδαν το πρωί οι τηλεθεατές την Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή της από το σπίτι της. Ο λόγος; Όπως αποκάλυψε η ίδια, νοσεί δεύτερη φορά με κορονοϊό . Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, τηρεί τα σχετικά πρωτόκολλα  και παρέμεινε σε κατ’ οίκον περιορισμό. «Σήμερα θα σας υποδεχτώ από το σπίτι […] The post Ελεονώρα Μελέτη: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο