Στέφανος Κορκολής: «Έγραψα τραγούδια στη Νάνα Μούσχουρη και μου τα απέρριψε»
09:48 - 11/02/2022
Ο Στέφανος Κορκολής, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα, μίλησε για τα τραγούδια που […]
The post Στέφανος Κορκολής: «Έγραψα τραγούδια στη Νάνα Μούσχουρη και μου τα απέρριψε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Κορκολής: Έγραψα τραγούδια στη Νάνα Μούσχουρη και μου τα απέρριψε (Βίντεο)
Ο Στέφανος Κορκολής σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για τα τραγούδια που του απέρριψαν, εκείνοι που «τσίνησαν» όταν έκανε ποπ τραγούδια, καθώς και τα παιδικά του χρόνια.
Διαβάστε το στο Στέφανος Κορκολής: Έγραψα τραγούδια για τη Νανά Μούσχουρη και δεν της άρεσαν
Για τα τραγούδια που έγραψε για τη Νανά Μούσχουρη, που τελικά τα απέρριψε, τις συνεργασίες που έκανε και εκείνες που θα ήθελε μίλησε στο Mega ο Στέφανος Κορκολής. «Το παιχνίδι μου ως παιδί ήταν το πιάνο, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έπαιζα από 4 ετών. Δεν μπορώ να δω την τέχνη ως κορυφή, νιώθω πάντα πρωτάρης. Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή μου. Ήρθα στην Ελλάδα από το Παρίσι και μου λένε γράψε για την Μούσχουρη. Δεν μου έλεγαν καλύτερα να πάω πίσω στο Παρίσι;», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Έστειλα κασέτες με τραγούδια για την Νανά Μούσχουρη, της τις έστειλαν και δεν της αρέσαν. Ήταν οι “Πέντε Άνεμοι”. Το 2006 ήρθε η Νανά Μούσχουρη να της γράψω τραγο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑποκάλυψη Κορκολή: Έγραψα τραγούδια στη Νάνα Μούσχουρη και μου τα απέρριψε- Δεν της άρεσαν
«Το παιχνίδι μου ως παιδί ήταν το πιάνο, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έπαιζα από 4 ετών. Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή μου. Ήρθα στην Ελλάδα από το Παρίσι και μου λένε γράψε για την Μούσχουρη. Δεν μου έλεγαν καλύτερα να πάω πίσω στο Παρίσι;», είπε αρχικά. «Έστειλα κασέτες με τραγούδια για […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτέφανος Κορκολής: «Έγραψα τραγούδια στη Νάνα Μούσχουρη και τα απέρριψε» (Video)
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα»
Διαβάστε το στο topontiki.gr