Νέα παρέμβαση του Πατριάρχη Αλεξανδρείας για την Αφρική …με πύρινα «βέλη» προς Μόσχα!

14:08 - 13/02/2022

Επιμέλεια: ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ: “Να επιστρέψουν στην αγκαλιά της μητέρας εκκλησίας”, κάλεσε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’, τους Αφρικανούς κληρικούς οι οποίοι παρασύρονται από υλικές υποσχέσεις εκ Μόσχας ορμώμενοι,  τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι το Πατριαρχείο θα συνεχίσει την μαρτυρική του πορεία, έχοντας συνοδοιπόρους τους αυθεντικούς κληρικούς του. Αναλυτικά το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα παρέμβαση του Πατριάρχη Αλεξανδρείας για την Αφρική …με πύρινα «βέλη» προς Μόσχα!

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ: “Να επιστρέψουν στην αγκαλιά της μητέρας εκκλησίας”, κάλεσε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’, τους Αφρικανούς κληρικούς οι οποίοι παρασύρονται από υλικές υποσχέσεις εκ της Μόσχας, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι το Πατριαρχείο θα συνεχίσει την μαρτυρική του πορεία, έχοντας συνοδοιπόρους τους αυθεντικούς κληρικούς του. Το άρθρο Νέα παρέμβαση του Πατριάρχη Αλεξανδρείας για την Αφρική …με πύρινα «βέλη» προς Μόσχα! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο