#Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Μάκης Βορίδης ο μόνος υπουργός που άκουσε μπράβο την 25η Μαρτίου …στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου!

militaire.gr
Οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέφυγαν τις εμφανίσεις σε παρελάσεις για την 25η Μαρτίου. Το ίδιο και οι βουλευτές. Όσοι το επιχείρησαν τα άκουσαν για τα καλά, κυρίως για τα όσα απίστευτα αποκαλύπτονται για το έγκλημα των Τεμπών. Γι΄ αυτό και ο Μάκης Βορίδης με την οικογένεια του πήγαν στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου! Κι όχι μόνο δεν άκουσαν αποδοκιμασίες και γιούχα αλλά ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ευχαρίστησε τον υπουργό για τη στάση που τήρησε στο νομοσχέδιο για τους γάμους ομοφύλων! Που να το είχε καταψηφίσει ο κ.Βορίδης κιόλας... The post Μάκης Βορίδης ο μόνος υπουργός που άκουσε μπράβο την 25η Μαρτίου …στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου! appeared first on Militaire.gr.
23:00 25/03/2024

Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής στον Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β’

vimaorthodoxias.gr
ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΔΡΕΙΑΣ – Την 16η Μαρτίου ε.ε. η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’ εδέχθη στην Πατριαρχική Καθέδρα την επίσημη επίσκεψη αντιπροσωπείας του Συμβουλίου Εκκλησιών Μ. Ανατολής (Σ.Ε.Μ.Α.) αποτελουμένης από τον Γενικό Γραμματέα Dr. Michel Abs και εκλεκτούς συνεργάτες του. Σκοπός της επισκέψεως ήταν η αναλυτική ενημέρωση του Μακαριωτάτου […]
00:09 18/03/2024

Συνέντευξη στην ΕΡΤ του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρου (video)

sportstonoto.gr
Την Καλαμάτα επισκέφτηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος και στα πλαίσια αυτά μίλησε στην ΕΡΤ Καλαμάτας και τη Μαρία Τομαρά…
06:46 03/02/2024

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Παναγίας Υπαπαντής στην Καλαμάτα

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Με κάθε λαμπρότητα εόρτασε η Καλαμάτα, την πολιούχο της πόλεως Παναγία Υπαπαντή, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώιθηκαν με την πάνδημη λιτάνευση της Ιεράς και Θαυματουρ­γού Εικόνος, στην οποία συμμε­τεί­χαν χιλιάδες προσκυνητών. Του όρθρου και της πανηγυρικής πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρος, με τη συμμετοχή των Σεβ. Μητροπολι­τών Μεσσηνίας […] Το άρθρο Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Παναγίας Υπαπαντής στην Καλαμάτα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:00 02/02/2024

Στο ΥΠΕΘΑ ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας - Συναντήθηκε με τον Νίκο Δένδια

Παραπολιτικά
Το μήνυμα του Νίκου Δένδια μετά την επίσκεψη του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
17:00 30/01/2024

15 Ιανουαρίου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Γεράσιμος ο Παλλαδάς Πατριάρχης Αλεξανδρείας

vimaorthodoxias.gr
Εορτολόγιο: Τη μνήμη του Αγίου Γερασίμου του Παλλαδά τιμά σήμερα, 15 Ιανουαρίου, η Εκκλησία μας – Η Κάρα του Αγίου βρίσκεται στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους. Ο Άγιος Γεράσιμος ο Παλλαδάς γεννήθηκε το 1633 μ.Χ. γεννήθηκε στο χωριό Σκιλλούς της Πεδιάδος Κρήτης από ευγενείς και ευσεβείς γονείς. Ο πατέρας του Θεόδωρος υπήρξε πρωτοπαπάς και […]
01:09 15/01/2024

Πατριάρχης Αλεξάνδρειας: "Θα βγει κάτι πολύ καλό από τη συνάντηση του Μητσοτάκη με τον αλ Σίσι"

Παραπολιτικά
Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της συνάντησης αλ Σίσι - Μητσοτάκη, είναι ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β’
23:00 18/10/2023

9 Ιουνίου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Κύριλλος Πατριάρχης Αλεξανδρείας

vimaorthodoxias.gr
Γιορτή σήμερα: Τη μνήμη του Αγίου Κυρίλλου Πατριάρχη Αλεξανδρείας τιμά σήμερα, 9 Ιουνίου, η Εκκλησία μας. Ο Άγιος Κύριλλος έζησε επί βασιλείας Θεοδοσίου του Μικρού και γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια το 370 μ.Χ. από εύπορους γονείς της ελληνικής κοινωνίας της πόλεως. Ανεψιός του αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας Θεοφίλου ο Κύριλλος, έλαβε μεγάλη θεολογική μόρφωση, ώστε έγινε κατόπιν διάδοχος […]
01:09 09/06/2023

Ο Πατριάρχης Θεόδωρος Β’ στην Ρωμαιοκαθολική Κοινότητα Αλεξανδρείας

vimaorthodoxias.gr
ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Το απόγευμα του Σαββάτου, 3ης Ιουνίου 2023, η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β’, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της τοπικής Ρ/Καθολικής Εκκλησίας της Αιγύπτου παρέστη στην τελεσθείσα στον Ρ/Καθολικό Καθεδρικό Ναό Αγίας Αικατερίνης Αλεξανδρείας Θεία Λειτουργία, της οποίας πρόεστη ο Εκλαμπρότατος Καρδινάλιος κ.Kurt Kuch, Πρόεδρος της Ποντιφικής Επιτροπής για […]
19:09 05/06/2023

O Πατριάρχης Αλεξανδρείας βράβευσε τον Μητροπολίτη Ξάνθης – Eπίσκεψη στην Ι.Μ Αγίου Γεωργίου στο παλαιό Κάιρο (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Την Τρίτη 25 Απριλίου 2023, εορτή του Αγίου Ευαγγελιστού Μάρκου, ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, επικεφαλής ομάδας προσκυνητών από την Ενορία Αγίου Θεοφάνους Ξάνθης, συμμετείχε στην Θρονική Εορτή του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου. Το άρθρο O Πατριάρχης Αλεξανδρείας βράβευσε τον Μητροπολίτη Ξάνθης – Eπίσκεψη στην Ι.Μ Αγίου Γεωργίου στο παλαιό Κάιρο (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:12 27/04/2023

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας “αποχαιρέτησε” τον ευπατρίδη Βύρωνα Βαφειάδη

ekklisiaonline.gr
ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Το άρθρο Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας “αποχαιρέτησε” τον ευπατρίδη Βύρωνα Βαφειάδη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:54 25/04/2023

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας τίμησε τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου

ekklisiaonline.gr
Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε σε όλα τα μέλη της Ελληνικής παροικίας η Α.Θ.Μ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’ στην Ιερά Πατριαρχική Μονή του Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Κάιρο. Το άρθρο Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας τίμησε τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:40 23/04/2023

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας για τη συνάντηση με Σίσι και τον απεγκλωβισμό των Ελλήνων

ekklisiaonline.gr
Την πεποίθησή του, ότι μέχρι αύριο θα έχει τελειώσει ο απεγκλωβισμός των Ελλήνων που βρίσκονται στο Σουδάν, εξέφρασε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα. Το άρθρο Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας για τη συνάντηση με Σίσι και τον απεγκλωβισμό των Ελλήνων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:24 19/04/2023

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας για την έκρυθμη κατάσταση στο Σουδάν

ekklisiaonline.gr
Ώρες αγωνίας και ένας εφιάλτης δίχως τέλος για τους Έλληνες, που ζουν στο Σουδάν, καθώς μέρα με τη μέρα η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο έκρυθμη. Ο Μητροπολίτης Νουβίας & παντός Σουδάν, Σάββας μίλησε για τις συνθήκες που επικρατούν, ενώ ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρος Β’ στάθηκε στη βοήθεια που θα προσφέρει από την πλευρά της η Αίγυπτος. Το άρθρο Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας για την έκρυθμη κατάσταση στο Σουδάν εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:10 18/04/2023

Η Μεγάλη Εβδομάδα στην Αλεξάνδρεια

ekklisiaonline.gr
Με θρησκευτική κατάνυξη ετελέσθησαν σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Αλεξανδρείας οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος. Η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β’ προεξήρχε των Ιερών Ακολουθιών, επισκεφθείς τις Ενοριακές Κοινότητες της Μ.Πόλεως. Το άρθρο Η Μεγάλη Εβδομάδα στην Αλεξάνδρεια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:52 15/04/2023

Ο Πατριάρχης Θεόδωρος για τα πνευματικά αδιέξοδα των ευημερούντων και τον αγώνα ζωής των δοκιμαζομένων στο μήνυμά του για το Πάσχα

ekklisiaonline.gr
Μήνυμα ελπίδας από την Αφρική στέλνει σε όλους τους δοκιμαζομένους ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θόδωρος Β’. Το άρθρο Ο Πατριάρχης Θεόδωρος για τα πνευματικά αδιέξοδα των ευημερούντων και τον αγώνα ζωής των δοκιμαζομένων στο μήνυμά του για το Πάσχα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:32 12/04/2023

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στο Κάιρο την Κυριακή των Βαΐων

ekklisiaonline.gr
Κατά το έθος ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος ο Β μετέβη στην πόλη του Καΐρου δια να συνεορτάσει με τον ιερό κλήρο και τον ευσεβή λαό την θριαμβευτική είσοδο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στην Αγία Πόλη Ιερουσαλήμ. Το άρθρο Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στο Κάιρο την Κυριακή των Βαΐων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:02 09/04/2023

Στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

NewsBomb
Συναντήσεις με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο…Περισσότερα...
11:26 07/04/2023

Με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια συναντήθηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας

ekklisiaonline.gr
ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Το άρθρο Με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια συναντήθηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:54 06/04/2023

Ιεραποστολική αποδημία Πατριάρχη Αλεξανδρείας στο Λουμπουμπάσι του Κονγκό (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
To μεσημέρι της Πέμπτης, 23 Μαρτίου 2023, η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β´, αφίχθη στο Λουμπουμπάσι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, προκειμένου να πραγματοποιήσει εξαήμερη Πατριαρχική επίσκεψη στην χώρα που χτυπά η καρδιά της Ορθοδοξίας για πολλές δεκαετίες. Το άρθρο Ιεραποστολική αποδημία Πατριάρχη Αλεξανδρείας στο Λουμπουμπάσι του Κονγκό (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
01:50 24/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load