Σπαγγέτι με σάλτσα ελιάς, λεμόνι και κόλιανδρο

19:34 - 13/02/2022

Υλικά 350 γρ. σπαγγέτι 3/4 φλ. τσαγιού ελιές 1/4 φλ. τσαγιού πάνκο 1 κ. σ. ξύσμα λεμονιού 1/4 φλ. τσαγιού χυμό λεμόνι 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κ. γλ. μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 φλ. τσαγιού κόλιανδρο 2 κ. σ. κάπαρη 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα, επιπλέον για το σερβίρισμα 3 κ. σ. ελαιόλαδο Αλάτι Εκτέλεση Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σοτάρετε το πάνκο για 4-6 λεπτά μέχρι να ροδίσει, αφαιρέστε από τη φωτιά και προσθέστε λίγο ξύσμα λεμονιού και το κρεμμύδι και ανακατέψτε. Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων ανακατέψτε το μαϊντανό με τις ελιές, το σκόρδο, τον κόλιανδρο και την κάπαρη. Προσθέστε την παρμεζάνα, ξαναχτυπτήστε και στη συνέχεια προσθέστε λάδι και 2

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!