Σπαγγέτι με σάλτσα ελιάς, λεμόνι και κόλιανδρο
19:34 - 13/02/2022
Υλικά 350 γρ. σπαγγέτι 3/4 φλ. τσαγιού ελιές 1/4 φλ. τσαγιού πάνκο 1 κ. σ. ξύσμα λεμονιού 1/4 φλ. τσαγιού χυμό λεμόνι 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κ. γλ. μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 φλ. τσαγιού κόλιανδρο 2 κ. σ. κάπαρη 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα, επιπλέον για το σερβίρισμα 3 κ. σ. ελαιόλαδο Αλάτι Εκτέλεση Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σοτάρετε το πάνκο για 4-6 λεπτά μέχρι να ροδίσει, αφαιρέστε από τη φωτιά και προσθέστε λίγο ξύσμα λεμονιού και το κρεμμύδι και ανακατέψτε. Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων ανακατέψτε το μαϊντανό με τις ελιές, το σκόρδο, τον κόλιανδρο και την κάπαρη. Προσθέστε την παρμεζάνα, ξαναχτυπτήστε και στη συνέχεια προσθέστε λάδι και 2
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr