Χαμός με Ανδρέα Μικρούτσικο και Σίσσυ Χρηστίδου – Στη μέση η Κατερίνα Καινούργιου

13:26 - 14/02/2022

Όσα δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς στην Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις έντονες αντιδράσεις που αυτά προκάλεσαν, συζήτησαν […] The post Χαμός με Ανδρέα Μικρούτσικο και Σίσσυ Χρηστίδου – Στη μέση η Κατερίνα Καινούργιου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαμός με Ανδρέα Μικρούτσικο και Σίσσυ Χρηστίδου – Το ξεκαθάρισμα της Κατερίνας Καινούργιου

Ο διάλογος είχε ως εξής: Κατερίνα Καινούργιου: «Ο παρουσιαστής έχει και ένα ακουστικό και όταν κάτι γίνεται, και το λέω με όλο τον σεβασμό κι εγώ βαρέθηκα να κάνω δημόσιες σχέσεις, θα έπρεπε λίγο -τουλάχιστον το δικό μου ακουστικό με έχει σώσει πάρα πολλές φορές από πράγματα που έχουν ειπωθεί στην εκπομπή κι εγώ οφείλω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χαμός με Ανδρέα Μικρούτσικο και Σίσσυ Χρηστίδου: Στη μέση η Κατερίνα Καινούργιου

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέκρινε έντονα τη Σίσσυ Χρηστίδου και προκάλεσε την αντίδραση της Καινούργιου

«Θύελλα» έχει ξεσπάσει μετά την συνέντευξη του Σάκη Ρουβά

Διαβάστε το στο news.gr

Χαμός με Ανδρέα Μικρούτσικο και Σίσσυ Χρηστίδου (video)

Στη μέση η Κατερίνα Καινούργιου

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο