Τούρτα για τον Άγιο Βαλεντίνο

14:06 - 14/02/2022

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει ρομαντική τούρτα και μάς βάζει σε κλίμα Αγίου Βαλεντίνου! Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 23 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 280 γρ. ζάχαρη 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 360 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 ml. κεφίρ 15 γρ. μπέικιν πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 3 βανίλιες σε σκόνη Χρώμα […] The post Τούρτα για τον Άγιο Βαλεντίνο appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποχωρεί από τον Άρη ο Μάντζιος

Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο έπειτα από τη νέα ήττα του Άρη, αυτή τη φορά με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής...

Διαβάστε το στο Zougla

Πώς γιόρτασαν οι Έλληνες celebrities τον Άγιο Βαλεντίνο

Οι Έλληνες διάσημοι γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με τις πιο γλυκές δημοσιεύσεις στο Instagram.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ελένη Φουρέιρα: Η γuμνή φωτογραφία για τον Αγιο Βαλεντίνο

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Αποχωρεί από τον Άρη ο Μάντζιος

Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο έπειτα από τη νέα ήττα του Άρη, αυτή τη φορά με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η θητεία του Άκη Μάντζιου στον πάγκο των «κίτρινων» λαμβάνει τέλος, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη. Η μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα και οι λίγες – μα όχι ανύπαρκτες – πιθανότητες για είσοδο στα Play Off, ο πρόωρος αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Λαμία αλλά και ο αποκλεισμός από την Αστάνα στα προκριματικά του Conference League, είχαν κάνει αρκετά «βαρύ» το κλίμα για […] The post Αποχωρεί από τον Άρη ο Μάντζιος appeared first on Lamianow.gr.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Συνδυάζοντας… το συνέδριο και τον Άγιο Βαλεντίνο!

Την ημέρα των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου, επέλεξε η Κουμουνδούρου προκειμένου να δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο 15 δευτερολέπτων που αποτελεί κάλεσμα προς όλους -και δη προς τους νέους- να εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για να συμμετάσχουν στο συνέδριο και [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Καρλίτος και Χουάνκαρ σε ένα challenge για τον Άγιο Βαλεντίνο

Καρλίτος και Χουάνκαρ σε ένα challenge για τον Άγιο Βαλεντίνο 14/02/2022 Ο Καρλίτος ή ο Χουάνκαρ είναι πιο ρομαντικός; Το Πάμε Στοίχημα προκάλεσε τους δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σε ένα challenge για τον Άγιο Βαλεντίνο και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Lizzo: Γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με ένα velvet thong

Η Lizzo, γνωστή τραγουδίστρια και ράπερ, 33 ετών, γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με την παρέα της το Σάββατο, διοργανώνοντας ένα διασκεδαστικό πάρτι και ντυμένη στην υπερβολή. Η Lizzo αγκάλιασε το πνεύμα της γιορτής από την κορυφή μέχρι τα νύχια, φορώντας ένα μωβ βελούδινο μπικίνι, κάτω από ένα μακρυμάνικο τοπ. Ολοκλήρωσε το look με ένα ασορτί […] The post Lizzo: Γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με ένα velvet thong appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»