Ben Affleck: Η ρομαντική έκπληξη στη Jennifer Lopez για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

14:46 - 14/02/2022

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του,ενώ...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η θεαματική έκπληξη του Travis Barker στην Kourtney Kardashian για του Αγίου Βαλεντίνου

Η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου έφτασε και πολλοί από τους αγαπημένους μας celebrities γιορτάζουν.

Διαβάστε το στο real.gr

Η θεαματική έκπληξη του Travis Barker στην Kourtney Kardashian για του Αγίου Βαλεντίνου

Η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου έφτασε και πολλοί από τους αγαπημένους μας celebrities γιορτάζουν. Ένα από αυτά τα ερωτευμένα ζευγάρια είναι η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker. Οι δυο τους ήταν φίλοι για πολλά χρόνια, αλλά ξεκίνησαν να είναι επισήμως μαζί τον Ιανουάριο του 2021. Το ειδύλλιο τους εξελίχθηκε ταχύτατα και κατέληξαν να […] The post Η θεαματική έκπληξη του Travis Barker στην Kourtney Kardashian για του Αγίου Βαλεντίνου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

14 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζαμε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σε όλον τον κόσμο υπάρχουν διάφορες παραδόσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 16 από αυτές σχετικά με το πώς ξεκίνησε η μέρα και πώς τη γιορτάζουν σε διαφορετικές περιόδους αλλά και σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη. Ο πρώτος γνωστός επίσημος εορτασμός της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου έλαβε χώρα στο Παρίσι στις 14 […] The post 14 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζαμε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Μαρία Σολωμού: Το μήνυμά της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Χθες ήταν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πολλοί celebrities γιόρτασαν με την ψυχή τους, με την Μαρία Σολωμού να στέλνει στους περισσότερους από 270 χιλιάδες followers της το δικό της μήνυμα. Η 47χρονη ηθοποιός, η οποία χώρισε από τον Μάριο Αθανασίου το 2009 και έχει αποκτήσει μαζί του έναν γιο, ποζάρει με ροκ outfit, […] The post Μαρία Σολωμού: Το μήνυμά της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»