Ελένη Καρακάση για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν πολύ έντονες οι εκρήξεις του, ένα ηφαίστειο που θα εκραγεί»

18:40 - 17/02/2022

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου To άρθρο Ελένη Καρακάση για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν πολύ έντονες οι εκρήξεις του, ένα ηφαίστειο που θα εκραγεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Καρακάση: «Είχε πολύ έντονες εκρήξεις ο Πέτρος Φιλιππίδης, ήταν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί»

Η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον Φιλιππίδη και κατέθεσε τη δική της εμπειρία από εκείνον, μετά τις καταγγελίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Καρακάση για Φιλιππίδη: Ήταν πολύ έντονες οι εκρήξεις του, ένα ηφαίστειο που θα εκραγεί

Mίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη συνεργασία της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ελένη Καρακάση: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί

Όσα είπε η Ελένη Καρακάση. καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε η Ελένη Καρακάση, η οποία μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη κι αν είχε βιώσει η ίδια κάποια περίεργη συμπεριφορά από τον ηθοποιό. “Δεν ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Καρακάση: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ελένη Καρακάση: Οι εκρήξεις του Φιλιππίδη ήταν πολύ έντονες – Ήταν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί

Για την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η Ελένη Καρακάση η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλου, το μεσημέρι της Πέμπτης (17/02). Η ηθοποιός μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε αρχικά: «Εγώ δεν είχα κάποια κακή εμπειρία για να είμαι απολύτως ειλικρινής. Αυτό που εγώ είχα καταλάβει είναι ότι ήταν πάντα πολύ έντονα τα νεύρα του όταν είχε. Υπήρχε βέβαια μια αφορμή δεν ήταν αδικαιολόγητα. Ήταν απλά πολύ έντονες οι εκρήξεις του, αυτό είχα δει εγώ σαν Ελένη». Η αγαπημένη «Ρίζω» από τις «Άγριες Μέλισσες» του Ant1 είπε στην συνέχεια πως: «Νιώθαμε αμήχανα και άβολα γιατί είχες πάντα μια

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελένη Καρακάση για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί»

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» ήταν η Ελένη Καρακάση, η οποία αναφέρθηκε μεταξυ άλλων στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Δεν είχα κάποια...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένα ηφαίστιο έτοιμο να εκραγεί»

Για το πως ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης στη συνεργασία τους μίλησε η Ελένη Καρακάση, η οποία ήταν καλεσμένη στο Στούντιο […] The post «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένα ηφαίστιο έτοιμο να εκραγεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ελένη Καρακάση για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν πολύ έντονες οι εκρήξεις του, ένα ηφαίστειο που θα εκραγεί»

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Έχω συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Για να είμαι απολύτως ειλικρινής δεν είχα κάποια κακή εμπειρία. Αυτό που είχα καταλάβει ήταν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της