Κέρκυρα: Φωτιά σε πλοίο με 237 επιβάτες

06:30 - 18/02/2022

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό, μετά από την ενημέρωση που έλαβε για φωτιά σε επιβατικό πλοίο. Στο πλοίο, που μεταφέρει 237 επιβάτες, ξέσπασε φωτιά, λίγη ώρα μετά από την αναχώρησή του, από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το πλοίο που είχε αναχωρήσει με προορισμό το Πρίντεζι, πλέει έξω από τη νήσο Ερείκουσα, ανοιχτά της Κέρκυρας. Περισσότερα σε λίγο.... Πηγή: ant1news.gr   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ουκρανικό: Σκληρή απάντηση Κρεμλίνου σε Μπάιντεν – «Όσα λέει πυροδοτούν την ένταση» (VIDEO) Κόμβος Θέρμης: Ένταση και «κλεφτοπόλεμος» με τους αγρότες-Έκλεισαν για λίγο τη Μουδανιών (ΦΩΤΟ) The post Κέρκυρα: Φωτιά σε πλοίο με 237 επιβάτες appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηγουμενίτσα: Φωτιά σε πλοίο με 237 επιβάτες

Το πλοίο πλέει στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερείκούσας, κατά την εκτέλεση δρομολογίου από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντεζι με 237 επιβάτες […] The post Ηγουμενίτσα: Φωτιά σε πλοίο με 237 επιβάτες appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φωτιά σε πλοίο στην Κέρκυρα με 237 επιβάτες! (φωτό & βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ιόνιο λόγω της φωτιάς που ξέσπασε σε πλοίο ανοιχτά της Ηγουμενίτσας με 237 επιβάτες. Έχουν όλοι μεταφερθεί σε πλοιάρια και θα μεταφερθούν στην Κέρκυρα όπου οι τοπικές αρχές ετοιμάζονται να τους υποδεχθούν. Φωτογραφία που τραβήχτηκε από την Κέρκυρα και μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Σήμερα» δείχνει καθαρά το πλοίο και πυκνούς […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ηγουμεντίτσα: Φωτιά σε κατάστρωμα πλοίου με 237 επιβάτες!

Στις φλόγες τυλίχθηκε πλοίο στην Ηγουμενίτσα που μετέφερε 237 επιβάτες. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Κέρκυρα: Φωτιά σε πλοίο, εγκατέλειψαν οι επιβάτες με σωσίβιες λέμβους

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο με 237 επιβάτες και 51 άτομα πλήρωμα λίγη ώρα μετά την αναχώρησή του από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το σύνολο το επιβατών του Euroferry Olympia του ομίλου Grimaldi  έχουν πλέον εγκαταλείψει το πλοίο με σωσίβιες λέμβους και βρίσκεται σε εξέλιξη η περισυλλογή τους. Το Euroferry […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)