Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Κλ…ει ο πεθαμένος;»
12:14 - 18/02/2022
Ο Λάκης Λαζόπουλος, σε podcast που έκανε, μίλησε με σκληρά λόγια για τον Σάκη Ρουβά και όσα δήλωσε ο τραγουδιστής […]
The post Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Κλ…ει ο πεθαμένος;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Κούγιας: «Κλ@νει ο πεθαμένος»;
Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έγιναν με αφορμή τον πρόσφατο σχολιασμό του Λάκη Λαζόπουλο για την υπόθεση Λιγνάδη (δικηγόρος του οποίου είναι ο κύριος Κούγιας) αλλά και τον Σάκη Ρουβά. «Κάποιοι που έχουν «πεθάνει» σε προσωπικό, σε επαγγελματικό, σε καλλιτεχνικό και κοινωνικό επίπεδο, χρησιμοποιούν κάθε μέρα το όνομά μου σε διάφορες σοβαρές υποθέσεις, στις οποίες ... Περισσότερα
To άρθρο Αλέξης Κούγιας: «Κλ@νει ο πεθαμένος»; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αλέξης Κούγιας κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Κλ@@@ει ο πεθαμένος;» (video)
Έξαλλος με τον Λάκη Λαζόπουλο ο Αλέξης Κούγιας - Ξέσπασε εναντίον του στο «Πρωινό»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: Κλ…νει ο πεθαμένος;
«Βλέπω κάποιους που έχουν πεθάνει καλλιτεχνικά, πολιτικά, δικηγορικά να τους καλούν σε τηλεοπτικές εκπομπές και να ασχολούνται είτε με εμένα προσωπικά είτε με τις υποθέσεις που χειρίζομαι» είπε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο «Πρωινό», με αφορμή σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τον Σάκη Ρουβά. «Στην Πετρούπολη, στην γειτονιά μου, έχει καφενεία που όταν εμφανίζονται τύποι που δεν έχουν να πουν κάτι για τους εαυτούς τους, οι άνθρωποι στα καφενεία γυρνάνε προς αυτούς και κάνουν μια ερώτηση: “κλάνει ο πεθαμένος;”. Αυτό το λέω εγώ τώρα σε όλους: ηθοποιούς, καλλιτέχνες που ασχολούνται με το τι θα πω εγώ, ποια υπερασπιστική γραμμή θα ακολουθήσω εγώ…»
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Με παρουσίαζε κοντό, στραβό και ανήθικο»
Ανακοίνωση εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής 18/2 ο Αλέξης Κούγιας, μετά την προβολή των όσων είπε
To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Με παρουσίαζε κοντό, στραβό και ανήθικο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Κλ…ει ο πεθαμένος;»
“Βλέπω συνέχεια κάποιους οι οποίοι έχουν “πεθάνει” καλλιτεχνικά, προσωπικά, κοινωνικά, πολιτικά, δικηγορικά, κάθε μέρα σε διάφορες εκπομπές να τους καλούν και να ασχολούνται είτε με εμένα προσωπικά είτε με τις υποθέσεις που χειρίζομαι”, δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας. Ο Λάκης Λαζόπουλος, σε podcast που έκανε, μίλησε με σκληρά λόγια για τον Σάκη Ρουβά και όσα δήλωσε ο τραγουδιστής για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ανάμεσα σε όσα είπε, ήταν και μία φράση που ενόχλησε τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρωινό, λίγη ώρα μετά την προβολή του βίντεο. Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε: «Δεν είναι εθισμένος όπως οι κάνοντες χρήση ναρκωτικών […]
The post Αλέξη
Διαβάστε το στο lamianow.grΑλέξης Κούγιας κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Κλ@@@ει ο πεθαμένος;»
Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε στο «Πρωινό» τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Σάκη Ρουβά, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Αρχικά ανέφερε ο ποινικολόγος: «Βλέπει συνέχεια κάποιους που έχουν “πεθάνει” και τους καλούν σε εκπομπές και ασχολούνται με εμένα προσωπικά… Άμα δεν έχεις τι να κάνεις και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚούγιας για Λαζόπουλο : Κλ@@ οι πεθαμένοι;
«Βλέπω κάποιους που έχουν πεθάνει καλλιτεχνικά, πολιτικά, δικηγορικά να τους καλούν σε τηλεοπτικές εκπομπές και να ασχολούνται είτε με εμένα προσωπικά είτε με τις υποθέσεις που χειρίζομαι» είπε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο «Πρωινό», με αφορμή σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τον Σάκη Ρουβά. «Στην Πετρούπολη, στην γειτονιά μου, […]
Διαβάστε το στο dete.grΑλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Κλ…ει ο πεθαμένος;»
Βλέπω συνέχεια κάποιους οι οποίοι έχουν «πεθάνει» καλλιτεχνικά, προσωπικά, κοινωνικά, πολιτικά, δικηγορικά, κάθε μέρα σε διάφορες εκπομπές να τους καλούν και να ασχολούνται είτε με εμένα προσωπικά είτε με τις υποθέσεις που χειρίζομαι», δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας. Ο Λάκης Λαζόπουλος, σε podcast που έκανε, μίλησε με σκληρά λόγια για τον Σάκη Ρουβά και όσα δήλωσε ο […]
The post Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Κλ…ει ο πεθαμένος;» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr