Άρης: Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ για το θάνατο του Λάμπρου Μπίρδα

14:40 - 18/02/2022

Με ανακοίνωσή της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Λάμπρου Μπίρδα. Ο εκλιπών ήταν μέλος του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διακεκριμένος δικηγόρος με εμπειρία και στο αθλητικό δίκαιο και η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στους οικείους και στους συνεργάτες του. Η ανακοίνωση της […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για Μπίρδα

Ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον χαμό του Μπίρδα

Διαβάστε το στο aek365.com

Συλλυπητήρια της ΠΑΕ Άρης για την απώλεια του νομικού του ΠΑΟΚ Λάμπρου Μπίρδα

Συλλυπητήρια της ΠΑΕ Άρης για την απώλεια του νομικού του ΠΑΟΚ Λάμπρου Μπίρδα. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών άφησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/02), στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, ο Λάμπρος Μπίρδας, μέλος του νομικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Όπως αναφέρει από την πλευρά της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: […] The post Συλλυπητήρια της ΠΑΕ Άρης για την απώλεια του νομικού του ΠΑΟΚ Λάμπρου Μπίρδα appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

ΠΑΕ Άρης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Λάμπρο Μπίρδα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Άρης στη μνήμη του εκλιπόντα Λάμπρου Μπίρδα.  

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πάτρα: Συλλυπητήρια Τάκη Πετρόπουλου για τον θάνατο του Σάκη Γιακουμέλου

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος, δήλωσε για την απώλεια του Σάκη Γιακουμέλου: «Εκφράζω τη βαθιά θλίψη μου για την απώλεια του Σάκη Γιακουμέλου, ενός από τους σημαντικότερους παράγοντες του αθλητισμού μας, με τον οποίο είχα την τιμή να συνεργαστώ στην ΕΑΠ και τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Συλλυπητήρια Αντιδημάρχου Τ. Πετρόπουλου για τον θάνατο του Σάκη Γιακουμέλου

"Εκφράζω τη βαθιά θλίψη μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»