Σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης και το 2ο επεισόδιο της σειράς του Αγίου Παϊσίου’

17:46 - 18/02/2022

Σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης και το 2ο επεισόδιο της σειράς του Αγίου Παϊσίου’ Η νέα σειρά του Mega, Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό, επέστρεψε με το δεύτερο επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης και η τηλεθέαση εκτοξεύθηκε και αυτή τη φορά. Το σίριαλ σημείωσε τηλεθέαση 31,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο άγγιξε το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στην κορυφή της τηλεθέασης το «Φως στο Τούνελ»

Η Αγγελική Νικολούλη ερεύνησε τρεις υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη και καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Διαβάστε το στο

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου. 

Διαβάστε το στο

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου. 

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή