Παναγιώτα Βλαντή: «Φέρονται σκληρά σε ανθρώπους για να κάνουν νούμερα»

23:50 - 18/02/2022

Την Παναγιώτα Βλαντή υποδέχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που […] The post Παναγιώτα Βλαντή: «Φέρονται σκληρά σε ανθρώπους για να κάνουν νούμερα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώτα Βλαντή: «Αρκετά ριάλιτι υποβιβάζουν τη θέση της γυναίκας και φέρονται σκληρά σε ανθρώπους για την τηλεθέαση»

Τι είπε για MaterChef, Bachelor και GNTM

Διαβάστε το στο

Η Παναγιώτα Βλαντή είναι κατά των reality: Δεν μου αρέσει που φέρονται σκληρά σε ανθρώπους για να κάνουν νούμερα

Απέναντι από τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Παναγιώτα Βλαντή το βράδυ της Παρασκευής (18/02), καλεσμένη στην εκπομπή After Dark. Η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρθηκε στα reality, λέγοντας πως δε θα πήγαινε, ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν της αρέσει που σε ορισμένα realityυποβαθμίζεται η θέση της γυναίκας και μιλάνε σκληρά στους ανθρώπους, ώστε να κάνουν νούμερα. «Διαφωνώ ιδεολογικά με κάποια reality που υποβαθμίζουν τη γυναίκα και τη θέση της στην κοινωνία. Παλεύουμε τόσο καιρό και λέμε πως πρέπει να είναι η γυναίκα αλλά κι ο άντρας ακόμα και ξαφνικά βλέπεις τη γυναίκα να ξεκατινιάζεται με μία άλλη. Όχι μόνο στο The Bachelor κι αλλού» είπε η Παναγιώτα Βλαντή. «Δεν έχω δει το MasterChef και πολύ λ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παναγιώτα Βλαντή για τα reality: «Δεν μου αρέσει που φέρονται σκληρά σε ανθρώπους»

Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, στο After Dark και μίλησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που θεωρεί πως αρκετά reality υποβιβάζουν τη θέση της γυναίκας. «Διαφωνώ ιδεολογικά με κάποια reality που υποβαθμίζουν τη γυναίκα και τη θέση της στην κοινωνία. Παλεύουμε τόσο καιρό και λέμε πως πρέπει να είναι η γυναίκα αλλά κι ο […] The post Παναγιώτα Βλαντή για τα reality: «Δεν μου αρέσει που φέρονται σκληρά σε ανθρώπους» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο