Παναγιώτα Βλαντή για #metoo: «Ένιωσα ντροπή όταν έπρεπε να μιλήσω για αυτό που μου συνέβη, με βασανίζει ακόμα»

00:18 - 19/02/2022

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στο «After Dark» την Παναγιώτα Βλαντή. Η Παναγιώτα To άρθρο Παναγιώτα Βλαντή για #metoo: «Ένιωσα ντροπή όταν έπρεπε να μιλήσω για αυτό που μου συνέβη, με βασανίζει ακόμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώτα Βλαντή για το MeToo: «Ένιωσα ντροπή όταν έπρεπε να μιλήσω, με βασανίζει ακόμα»

H γνωστή ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της, για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο

Παναγιώτα Βλαντή για metoo: Ντράπηκα όταν έπρεπε να μιλήσω για όσα συνέβησαν

Η αγαπημένη ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά. Η ίδια μίλησε για το κίνημα metoo και τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη και η ίδια. «Είναι ακριβώς η ίδια ιστορία που έχει αναφέρει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη. Έχω μιλήσει για αυτό ανοιχτά, έχω πει ότι κάποια ... Περισσότερα To άρθρο Παναγιώτα Βλαντή για metoo: Ντράπηκα όταν έπρεπε να μιλήσω για όσα συνέβησαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Παναγιώτα Βλαντή: «Ένιωσα ντροπή όταν έπρεπε να μιλήσω, με βασανίζει ακόμα»

Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στο After Dark και μίλησε για όλες τις εξελίξεις με το Me Too.

Διαβάστε το στο

Παναγιώτα Βλαντή: «Είχα μιλήσει γι΄ αυτό ανοιχτά, με βασανίζει ακόμη» (vids)

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στο «After Dark» την Παναγιώτα Βλαντή.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

After Dark – Παναγιώτα Βλαντή για #metoo: Όταν μίλησα γι’ αυτό που μου συνέβη, για άλλη μια φορά ένιωσα ντροπή

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark της Παρασκευής (18/2) βρέθηκε η Παναγιώτα Βλαντή. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο ξεκίνημά της, μέχρι να κλείσει την πρώτη της δουλειά, είχε δεχτεί εξήντα απορρίψεις για διάφορους ρόλους, παρόλα αυτά η υποκριτική ήταν για εκείνη μονόδρομος. Μίλησε μάλιστα για το ρόλο που τη σημάδεψε: Τη Σιλβή. «Την αγαπώ πολύ την Σιλβή, της χρωστάω πολλά πράγματα. Αποενοχοποιήθηκα με αυτόν τον ρόλο. Όλη αυτή η προσπάθεια που έκανα να κάνω κάτι άλλο με πήγε παρακάτω. Χαλάρωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον ρόλο της στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα». Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η ηθοποιός για τον σύζυγό της, τον Γιάννη Βλάχο. «Αν δεν ή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παναγιώτα Βλαντή: «Ένιωσα ντροπή όταν έπρεπε να μιλήσω για αυτό που μου συνέβη, με βασανίζει ακόμα»

Καλεσμένη στο «After Dark» ήταν η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία μίλησε για το ρόλο που τη σημάδεψε, τη Σιλβή από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», ενώ αναφέρθηκε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Παναγιώτα Βλαντή: «Είχα μιλήσει για αυτό ανοιχτά, με βασανίζει ακόμη»

Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στο After Dark και μίλησε για όλες τις εξελίξεις με το Me Too. Είναι ακριβώς […] The post Παναγιώτα Βλαντή: «Είχα μιλήσει για αυτό ανοιχτά, με βασανίζει ακόμη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Παναγιώτα Βλαντή για #metoo: Ενιωσα ντροπή όταν έπρεπε να μιλήσω για αυτό που μου συνέβη

"Είναι ακριβώς η ίδια ιστορία που έχει αναφέρει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη", είπε η Παναγιώτα Βλαντή.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Παναγιώτα Βλαντή: Όσα ανέφερε για το #MeToo – «Για να βγω να μιλήσω για αυτό, σημαίνει ότι με βασανίζει ακόμη»

Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στο «After Dark» και μίλησε για το ελληνικό #MeToo και τις τελευταίες εξελίξεις.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Παναγιώτα Βλαντή: "Είχα μιλήσει για αυτό ανοιχτά, με βασανίζει ακόμη"

Μίλησε για όλες τις εξελίξεις με το Me Too

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της