Δένδιας: Κρατώ τη διαβεβαίωση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία
12:36 - 19/02/2022
«Γυρνώντας χθες από τη Μόσχα, έφερα μαζί μου την ευθεία τοποθέτηση του συναδέλφου μου, κ. Σεργκέι Λαβρόφ, ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία.
Το άρθρο Δένδιας: Κρατώ τη διαβεβαίωση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δένδιας: Κρατώ τη διαβεβαίωση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία
«Δεν μπορώ να διανοηθώ στον 21ο αιώνα ότι μια μεγάλη χώρα όπως η Ρωσία θα αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών
Διαβάστε το στο Δένδιας: Κρατώ τη διαβεβαίωση του Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία
«Σε διαφορετική περίπτωση θα δημιουργήσει ένα τεράστιο χάος»
Διαβάστε το στο Δένδιας: Κρατώ την τοποθέτηση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν θα εισβάλει στην Ουκρανία – Διαφορετικά, το χάος
«Γυρνώντας χθες από τη Μόσχα, έφερα μαζί μου την ευθεία τοποθέτηση του συναδέλφου μου, κ. Σεργκέι Λαβρόφ, ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία. Και νομίζω ότι θα ήθελα να κρατήσω αυτή την ευθεία τοποθέτηση της ρωσικής πλευράς, διότι οτιδήποτε συνιστά άλλη αντιμετώπιση θα δημιουργήσει ένα τεράστιο χάος», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της ... Περισσότερα
To άρθρο Δένδιας: Κρατώ την τοποθέτηση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν θα εισβάλει στην Ουκρανία – Διαφορετικά, το χάος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Έλληνας ΥΠΕΞ: Κρατώ τη διαβεβαίωση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν θα εισβάλει στην Ουκρανία
«Οτιδήποτε συνιστά άλλη αντιμετώπιση θα δημιουργήσει ένα τεράστιο χάος»
Διαβάστε το στο tovimaΔένδιας: Κρατώ την τοποθέτηση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν θα εισβάλει στην Ουκρανία – Αλλιώς χάος
Νίκος Δένδιας: «Γυρνώντας χθες από τη Μόσχα, έφερα μαζί μου την ευθεία τοποθέτηση του συναδέλφου μου, κ. Σεργκέι Λαβρόφ, ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία. Και νομίζω ότι θα ήθελα να κρατήσω αυτή την ευθεία τοποθέτηση της ρωσικής πλευράς, διότι οτιδήποτε συνιστά άλλη αντιμετώπιση θα δημιουργήσει ένα...
The post Δένδιας: Κρατώ την τοποθέτηση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν θα εισβάλει στην Ουκρανία – Αλλιώς χάος appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΔένδιας: Κρατώ τη διαβεβαίωση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία, οτιδήποτε άλλο σημαίνει χάος
«Γυρνώντας χθες από τη Μόσχα, έφερα μαζί μου την
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΔένδιας: Κρατώ τη διαβεβαίωση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία
Η Ρωσία πρέπει να αποτελέσει τμήμα της ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής ασφάλειας, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών σημειώνοντας ότι από ένα πόλεμο όλοι θα βγουν χαμένοι
The post Δένδιας: Κρατώ τη διαβεβαίωση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΔένδιας: Κρατώ τη διαβεβαίωση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία
Δένδιας: Κρατώ τη διαβεβαίωση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανίαekomninou
Σαβ, 19/02/2022 - 13:15
Διαβάστε το στο sofokleousin.gr«Κρατώ τη διαβεβαίωση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία» λέει ο Δένδιας
«Γυρνώντας χθες από τη Μόσχα, έφερα μαζί μου την ευθεία τοποθέτηση του συναδέλφου μου, κ. Σεργκέι Λαβρόφ, ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία. Και νομίζω ότι θα ήθελα να κρατήσω αυτή την ευθεία τοποθέτηση της ρωσικής πλευράς, διότι οτιδήποτε συνιστά άλλη αντιμετώπιση θα δημιουργήσει ένα τεράστιο χάος», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της
Το άρθρο «Κρατώ τη διαβεβαίωση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία» λέει ο Δένδιας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΔένδιας: Κρατώ τη διαβεβαίωση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία
«Δεν μπορώ να διανοηθώ στον 21ο αιώνα ότι μια μεγάλη χώρα όπως η Ρωσία θα αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών.
Το άρθρο Δένδιας: Κρατώ τη διαβεβαίωση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΝ.Δένδιας: «Κρατώ τη διαβεβαίωση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία»
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας δήλωσε ότι «γυρνώντας χθες από τη Μόσχα, έφερα μαζί μου την ευθεία τοποθέτηση του συναδέλφου μου, κ. Σεργκέι Λαβρόφ, ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία. Και νομίζω ότι θα ήθελα να κρατήσω αυτή την ευθεία τοποθέτηση της ρωσικής πλευράς, διότι οτιδήποτε συνιστά άλλη αντιμετώπιση θα δημιουργήσει ένα τεράστιο χάος».
Σε διαδικτυακή του παρέμβαση σε Ημερίδα που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης και το Wilfried Martens Center For European Studies σχετικά με το Μέλλον της Ευρώπης, ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, λέγοντας ότι «όπως εξαιρετικά είπε ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, θα βγούμε όλοι χα
Διαβάστε το στο pronews.grΔένδιας: Κρατώ την τοποθέτηση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν θα εισβάλει στην Ουκρανία
«Η Τουρκία απομακρύνεται από την Ευρώπη ως σύνολο αρχών και αξίων», προωθώντας μια «τελείως διαφορετική, αποκλίνουσα, νεοοθωμανική ατζέντα», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε παρέμβασή του στο συνέδριο για το «Μέλλον της Ευρώπης» που διοργανώνει στην Κύπρο το ίδρυμα "Γλαύκος Κληρίδης".
Διαβάστε το στο matrix24.grΝ. Δένδιας: Κρατώ τη διαβεβαίωση Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία
«Γυρνώντας χθες από τη Μόσχα, έφερα μαζί μου την ευθεία τοποθέτηση του συναδέλφου μου, κ. Σεργκέι Λαβρόφ, ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία.
Και νομίζω ότι θα ήθελα να κρατήσω αυτή την ευθεία τοποθέτηση της ρωσικής πλευράς, διότι οτιδήποτε συνιστά άλλη αντιμετώπιση θα δημιουργήσει ένα τεράστιο χάος», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας.
Σε διαδικτυακή του παρέμβαση σε Ημερίδα που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης και το Wilfried Martens Center For European Studies σχετικά με το Μέλλον της Ευρώπης, ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, λέγοντας ότι «όπως εξαιρετικά είπε ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, θα βγούμε όλοι χαμέ
Διαβάστε το στο grtimes.gr