Δένδιας: Οι Έλληνες της Μαριούπολης και τα Δυτικά Βαλκάνια οι προτεραιότητες της Ελλάδας στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε.

10:16 - 21/02/2022

Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ θα συζητήσουν την ασφάλεια στην Ευρώπη, ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας προσερχόμενος στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, σημειώνοντας ότι είναι «κάτι πολύ ενδιαφέρον και για εμάς, την Ελλάδα μετά την επίσκεψή μου στην Μαριούπολη, αλλά και στη Μόσχα». «Θα έχω επίσης την ευκαιρία... The post Δένδιας: Οι Έλληνες της Μαριούπολης και τα Δυτικά Βαλκάνια οι προτεραιότητες της Ελλάδας στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]