Νάνσυ Παραδεισανού: Η εξομολόγησή της για την απόφαση να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων

11:34 - 22/02/2022

Στο πλατό της εκπομπής Happy Day βρέθηκε σήμερα η Νάνσυ Παραδεισανού. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την […] The post Νάνσυ Παραδεισανού: Η εξομολόγησή της για την απόφαση να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νάνσυ Παραδεισανού: Γι’ αυτό αποφάσισε να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων

«Δεν μου αρέσει να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους», λέει η Νάνσυ Παραδεισανού. Η Νάνσυ Παραδεισανού βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής Happy Day. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων. «Υπάρχουν κάποια στάδια που περνάμε στη ζωή μας και κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα ... Περισσότερα To άρθρο Νάνσυ Παραδεισανού: Γι’ αυτό αποφάσισε να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νάνσυ Παραδεισανού: Ο λόγος που αποφάσισε να κάνει κρυοσυντήρηση των ωαρίων της

Σε κρυοσυντήρηση ωαρίων προχώρησε η Νάνσυ Παραδεισανού πριν λίγες ημέρες και, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση. «Υπάρχουν κάποια στάδια που περνάμε στη ζωή μας και κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι είμαι σε ένα ορόσημο για να δω πολύ σοβαρά τον εαυτό μου και την προσωπική μου ζωή και την υγεία μου. Η κρυοσυντήρηση πρέπει να γίνει σε κάποια φάση που είσαι πολύ υγιής. Είναι μια απόφαση που την παίρνεις, η κάθε γυναίκα σε διαφορετική φάση της ζωής της» είπε αρχικά η δημοσιογράφος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης (22/02). «Δεν μου αρέσει να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους» «Έχω πολλές φίλες που είναι σε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νάνσυ Παραδεισανού - Η εξομολόγησή της για την απόφαση να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων

"Δεν είμαι σε μια σχέση αγάπης"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο