Survivor 5: Συγκινεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τον εθισμό του πατέρα της – «Ακόμα και σήμερα υποτροπιάζει»
21:22 - 23/02/2022
Για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor αγωνίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο οι παίκτες του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Εκτός από το φαγητό, και το συγκεκριμένο έπαθλο είναι σημαντικό για τους παίκτες καθώς τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν να ανταπεξέρχονται στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης. Στην έναρξη του επεισοδίου του Survivor, το βράδυ της Τετάρτης (23/02), η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας, προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση που αφορά στον πατέρα της. Συγκεκριμένα, η παίκτρια τόνισε πως από επιλογή της, δεν έχει δώσει στην παραγωγή του Survivor το τηλέφωνο του πατέρα της και ο λόγος αυτός είναι ένα φάουλ που έχει κάνει στη ζωή του. Survivor 5: Η συγκινη
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: «Λύγισε» η Ναυσικά μιλώντας για τον πατέρα της – «Είχε έναν εθισμό και υποτροπιάζει» (vid)
Survivor: Συγκινητική εξομολόγηση από τη ΝαυσικάΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombSurvivor - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ο πατέρας μου είχε έναν εθισμό και υποτροπιάζει, ντρέπομαι..»
Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε ότι δεν έδωσε το τηλέφωνο του μπαμπά της για το έπαθλο επικοινωνίας,...
Διαβάστε το στο govastileto.grSurvivor: Συγκλονίζει η Ναυσικά – «Ο πατέρας μου είχε εθισμό και μέχρι σήμερα υποτροπιάζει»
Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor, ύστερα από μια συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες της. «Είχαμε […]
The post Survivor: Συγκλονίζει η Ναυσικά – «Ο πατέρας μου είχε εθισμό και μέχρι σήμερα υποτροπιάζει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grSurvivor: Κατάθεση ψυχής από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τον εθισμό του πατέρα της – «Ντρεπόμουν»
Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο νέο επεισόδιο του Survivor, λίγες ώρες μετά
To άρθρο Survivor: Κατάθεση ψυχής από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τον εθισμό του πατέρα της – «Ντρεπόμουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grSurvivor 23/2: Η Ναυσικά εξομολογείται τον εθισμό του πατέρας της και λυγίζει!
Η Ναυσικά άνοιξε την καρδιά της on camera και εξομολογήθηκε το σοβαρό πρόβλημα εθισμού του πατέρα της
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΝαυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η εξομολόγηση για τον πατέρα της – «Για πάρα πολλά χρόνια έναν εθισμό»
Μία άκρως προσωπική εξομολόγηση έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Όπως αποκάλυψε η παίκτρια των Διάσημων στην κάμερα, δεν έδωσε το τηλέφωνο του μπαμπά της για το έπαθλο επικοινωνίας και το μετάνιωσε. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου φανερά συγκινημένη ανέφερε: «Έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Είπα ότι δεν έχω δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου στην επικοινωνία […]
The post Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η εξομολόγηση για τον πατέρα της – «Για πάρα πολλά χρόνια έναν εθισμό» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr