Πηνελόπη Πλάκα: Όλα αυτά που ακούσαμε μας συγκλόνισαν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό

07:32 - 24/02/2022

Η Πηνελόπη Πλάκα παραχώρησε συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε μεταξύ άλλων για όλες τις εξελίξεις με το Me Too αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη. Έχεις έρθει αντιμέτωπη με σεξουαλικές παρενοχλήσεις; Όχι σε τέτοιο βαθμό με αυτά που οι άνθρωποι κατήγγειλαν στο #metoo. Έχω νιώσει άβολα, το ... Περισσότερα To άρθρο Πηνελόπη Πλάκα: Όλα αυτά που ακούσαμε μας συγκλόνισαν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Συγκλονίζει ο Τζον Τέρι: «Μου πέρασε από το μυαλό να πηδήξω από τον 25ο όροφο μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό του Champions League»

Etien Pizza Bar: η νέα αφήγηση της πίτσας και το event που τη φέρνει στο επίκεντρο

Σίδνεϊ: Το συγκρότημα Garbage έδωσε συναυλία λίγες ώρες μετά την τρομοκρατική πολύνεκρη επίθεση στην παραλία Μπόντι

H Euroleague έκανε ανάρτηση με «Bartzokas Ball» και video από αγώνα του Ολυμπιακού

Δένδιας: Σημαντικές αυξήσεις μισθών, συντάξεων εφάπαξ στα στελέχη Ένοπλων Δυνάμεων

Live: Η κυβέρνηση απαντά στα αιτήματα των αγροτών – Δηλώσεις του Κώστα Τσιάρα