«Γροθιά στο στομάχι» οι εικόνες στην Ουκρανία: «Δεν θέλω να πεθάνω» λέει κλαίγοντας παιδάκι (βίντεο)

07:20 - 25/02/2022

Θλιβερές εικόνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την Ουκρανία, μετά την επέμβαση της Ρωσίας στη χώρα. Μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι βρίσκονται σε απόγνωση, κλαίνε μπροστά στην κάμερα, υπό το φόβο του θανάτου. Τα βίντεο που μεταδίδονται στα τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο είναι συγκλονιστικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που μεταδίδει το Bloomberg και δείχνει ένα παιδάκι από την Ουκρανία με δάκρυα στα μάτια να λέει: «Δεν θέλω να πεθάνω». Σε άλλο βίντεο από τη Μαριούπολη μία γυναίκα δεν ξέρει προς τα πού να πάει για να σωθεί. «Πού να πάω; Πείτε μου, πού να τρέξω», λέει με το φόβο ζωγραφισμένο στα μάτια της. “I don’t want to die.”Ukrainians are seeking safety after Russia’s invasion, with

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίντεο γροθιά στο στομάχι: «Δεν θέλω να πεθάνω», λέει κλαίγοντας παιδάκι στην Ουκρανία – Ανθρώπινα δράματα (vid)

Άμαχοι τρέχουν να βρουν καταφύγια ενώ ένα παιδί συγκλονίζει, λέγοντας ότι δεν θέλει να πεθάνει. Το άρθρο Βίντεο γροθιά στο στομάχι: «Δεν θέλω να πεθάνω», λέει κλαίγοντας παιδάκι στην Ουκρανία – Ανθρώπινα δράματα (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Δεν θέλω να πεθάνω» λέει παιδάκι μέσα από καταφύγιο

Φόβος και απελπισία. Αυτές οι δύο λέξεις μπορούν να περιγράψουν σε ένα μικρό βαθμό τις ώρες αγωνίας που ζουν οι κάτοικοι της Ουκρανίας, μετά την εισβολή της Ρωσίας. Άμαχοι ψάχνουν με κάθε τρόπο να βρουν καταφύγιο από τα πλήγματα της Ρωσίας είτε σε υπόγεια καταφύγια και σε υπόγειους σταθμούς του Μετρό, είτε φεύγοντας από τη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Δεν θέλω να πεθάνω» λέει παιδάκι μέσα από καταφύγιο(Βίντεο)

Άμαχοι ψάχνουν με κάθε τρόπο να βρουν καταφύγιο από τα πλήγματα της Ρωσίας είτε σε υπόγεια καταφύγια και σε υπόγειους σταθμούς του Μετρό, είτε φεύγοντας από τη χώρα. Στα καταφύγια οι μανάδες κρατούν αγκαλιά τα παιδιά τους. Ένα από αυτά κλαίει σπαρακτικά και καταφέρνει μέσα σε λυγμούς να πει: «Δεν θέλω να πεθάνω».   “I […] The post Πόλεμος στην Ουκρανία: «Δεν θέλω να πεθάνω» λέει παιδάκι μέσα από καταφύγιο(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις