Ουκρανία – Βίντεο γροθιά στο στομάχι: «Δεν θέλω να πεθάνω» λέει με δάκρυα στα μάτια ένα παιδί

07:46 - 25/02/2022

Εικόνες που σοκάρουν, βίντεο που προκαλούν θλίψη. Οι κάτοικοι της Ουκρανίας κοιτούν κατάματα το πρόσωπο του πολέμου που κήρυξε τα ξημερώματα της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι επιθέσεις κόβουν το νήμα της ζωής των αμάχων και αρκετοί ψάχνουν να βρουν τρόπο να προστατευτούν μαζί με τις οικογένειές τους. Χαρακτηριστικές ήταν οι εικόνες από τα καταφύγια, με τις μανάδες αγκαλιά με τα παιδιά τους. «Δεν θέλω να πεθάνω» λέει ένα παιδί με τα δάκρυα να τρέχουν στα μάτια του. «Θέλω να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό. Ξύπνησα από το μεγάλο μπαμ σήμερα. Κατάλαβα ότι ήταν πόλεμος» λέει. Η απελπισία ζωγραφίζεται στα πρόσωπα των ενηλίκων. «Δεν ανησυχώ για μένα, ανησυχώ για τα παι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ουκρανία: «Δε θέλω να πεθάνω» λέει ένα μικρό αγόρι με δάκρυα στα μάτια

Σκηνές που σου σπαράζουν την καρδιά εξελίσσονται στην Ουκρανία

Διαβάστε το στο

Ουκρανία: «Δε θέλω να πεθάνω» λέει ένα μικρό αγόρι με δάκρυα στα μάτια

Σκηνές που σου σπαράζουν την καρδιά εξελίσσονται στην Ουκρανία

Διαβάστε το στο tovima

Πόλεμος στην Ουκρανία – Συγκλονιστικό βίντεο: «Δεν θέλω να πεθάνω» λέει με δάκρυα στα μάτια ένα παιδί

«Τι να τους πω, δεν μπορούν να καταλάβουν τον πόλεμο»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας