Ελένη Μενεγάκη για Ουκρανία: «Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι αντίστοιχο»

13:58 - 25/02/2022

Ο πόλεμος που κήρυξε η Ρωσία στην Ουκρανία και η εισβολή στα εδάφη της έφεραν την πλέον διαφορετική έναρξη που […] The post Ελένη Μενεγάκη για Ουκρανία: «Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι αντίστοιχο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βουρκωμένη η Ελένη Μενεγάκη για την εισβολή στην Ουκρανία: «Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι αντίστοιχο»

Η παρουσιάστρια ήταν αρκετά συγκινημένη κατά την έναρξη της εκπομπής της - Δείτε το βίντεο 

Διαβάστε το στο

Ελένη Μενεγάκη: Συγκλονισμένη με τα γεγονότα στην Ουκρανία – «Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι αντίστοιχο…»

Έτσι σχολίασε την εισβολή της Ρωσίας

Διαβάστε το στο

Ελένη Μενεγάκη: Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι αντίστοιχο

Με τον πόλεμο στην Ουκρανία ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη την Παρασκευή την εκπομπή της στο Μεγάλο Κανάλι εκφράζοντας, μάλιστα, τις προσωπικές της ανησυχίες. «Καλησπέρα σας. Αυτό το μικρό παιδάκι τα είπε όλα. Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι αντίστοιχο και ομολογώ πως ό,τι έχω να σας πω και ό,τι θα συζητήσουμε έχει να κάνει με μια ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι αντίστοιχο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ελένη Μενεγάκη για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι τέτοιο – Το περιμέναμε μέχρι χθες;»

Με ένα συγκλονιστικό βίντεο από τον πόλεμο στην Ουκρανία επέλεξε να ξεκινήσει την εκπομπή της η To άρθρο Ελένη Μενεγάκη για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι τέτοιο – Το περιμέναμε μέχρι χθες;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο