Έκλαψε κι ο Θεός: Κραυγή απόγνωσης από 7χρονη στην Ουκρανία – “Δε θέλω να πεθάνω”, λέει με δάκρυα στα μάτια – ΒΙΝΤΕΟ
16:02 - 25/02/2022
Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει ξεσπάσει και οι εικόνες και τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι άκρως συγκλονιστικά. Σπαρακτικές εικόνες από τις πόλεις της Ουκρανίας που πολιορκούν οι Ρώσοι. Άμαχοι τρέχουν να βρουν καταφύγια ενώ ένα παιδί, αθώο θύμα ενός πολέμου συγκλονίζει λέγοντας ότι δεν θέλει να...
The post Έκλαψε κι ο Θεός: Κραυγή απόγνωσης από 7χρονη στην Ουκρανία – “Δε θέλω να πεθάνω”, λέει με δάκρυα στα μάτια – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έκλαψε κι ο Θεός: Κραυγή απόγνωσης από 7χρονη στην Ουκρανία – “Δε θέλω να πεθάνω” λέει με δάκρυα στα μάτια
Έκλαψε κι ο Θεός: Κραυγή απόγνωσης από 7χρονη στην Ουκρανία – “Δε θέλω να πεθάνω” λέει με δάκρυα στα μάτια Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει ξεσπάσει και οι εικόνες και τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι άκρως συγκλονιστικά. Σπαρακτικές εικόνες από τις πόλεις της Ουκρανίας που πολιορκούν οι Ρώσοι. Άμαχοι τρέχουν να […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr