Φωτιά σε αποθήκη στο Καπανδρίτι – 5 οχήματα της Πυροσβεστικής στο σημείο

11:38 - 26/02/2022

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου σε αποθήκη επί της οδού Αμυγδαλιάς στο Καπανδρίτι. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα καθώς και το όχημα περισυλλογής και διαχωρισμού χημικών και τοξικών υλικών της 1ης ΕΜΑΚ. The post Φωτιά σε αποθήκη στο Καπανδρίτι – 5 οχήματα της Πυροσβεστικής στο σημείο appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά σε αποθήκη στο Καπανδρίτι

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική καθώς σε εξέλίξη βρίσκεται πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε αποθήκη στην οδό Αμυγδαλιάς στο Καπανδρίτι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο σημείο επιχεριούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και το όχημα περισυλλογής και διαχωρισμού χημικών και τοξικών υλικών της 1ης ΕΜΑΚ. Συνδράμουν και από μηχάνημα έργου ΟΤΑ και εθελοντές.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φωτιά σε εργοστάσιο με λιπάσματα και χημικά στο Καπανδρίτι: Συναγερμό στην Πυροσβεστική

Λόγω των τοξικών υλικών που καίγονταν υπήρξε άμεσα μεγάλη κινητοποίηση

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη στο Καπανδρίτι Αττικής

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου σε αποθηκευτικό χώρο επί της οδού Αμυγδαλιάς, στο Καπανδρίτι Αττικής.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη στο Καπανδρίτι Αττικής

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε αποθήκη στο Καπανδρίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο στην οδό Αμυγδαλιάς στην κωμόπολη του Καπανδριτίου της βορειοανατολικής Αττικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει 15 άνδρες με πέντε πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και το όχημα περισυλλογής και διαχωρισμού χημικών και τοξικών υλικών της 1ης ΕΜΑΚ. Συνδρομή από μηχάνημα έργου ΟΤΑ και εθελοντές.  

Διαβάστε το στο pronews.gr

Φωτιά σε αποθήκη στο Καπανδρίτι Αττικής

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου σε αποθήκη επί της οδού Αμυγδαλιάς στο Καπανδρίτι. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα καθώς και το όχημα περισυλλογής και διαχωρισμού χημικών και τοξικών υλικών της 1ης ΕΜΑΚ. #Πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο επί της οδού Αμυγδαλιάς στο Καπανδρίτι Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 15 #πυροσβέστες με 5 οχήματα, και το όχημα περισυλλογής και διαχωρισμού χημικών και τοξικών υλικών της 1ης ΕΜΑΚ. Συνδρομή από μηχάνημα έργου ΟΤΑ και εθελοντές. — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 26, 2022 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Steve Jobs: 20 πράγματα που δεν ξέραμε για τον συνιδρυτή της Apple Προειδοποίηση Μακρόν: Ο πόλεμος στ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη