Η σπαρακτική αγκαλιά του Χαρδαλιά στον Ουκρανό στρατιωτικό

23:06 - 28/02/2022

Η σπαρακτική αγκαλιά του Χαρδαλιά στον Ουκρανό στρατιωτικό Τα αεροσκάφη που μετέφεραν την ανθρωπιστική βοήθεια από την Ελλάδα στη Ουκρανία έφτασαν πριν από μερικές ώρες στην Πολωνία, απ’ όπου θα προωθηθούν στη δοκιμαζόμενη χώρα. Παράλληλα, προ των πυλών βρίσκεται η συνάντηση των Ουκρανών και Ρώσων διπλωματών Στις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media o υφυπουργός […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με σημαντική απουσία κόντρα στον Ολυμπιακό ο Αστέρας

Με σημαντική απουσία κόντρα στον Ολυμπιακό ο Αστέρας 01/03/2022 Χωρίς τον Χερόνιμο Μπαράλες, αλλά και τους Γκαρθία, Ατιένθα και Άλβαρες θα αγωνιστεί ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Ολυμπιακό για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής. Αρκετές απουσίες έχει να διαχειριστεί ο Μίλαν Ράσταβατς για το ματς του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο τεχνικό να μην έχει στη διάθεσή του τους Μπαράλες, Γκαρθία, Ατιένθα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, ενώ επίσης εκτός είναι ο Άλβαρες, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Καστάνιο, Γ. Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Χριστ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή