Πόλεμος στην Ουκρανία: Τον Βίκτορ Γιανουκόβιτς θέλει να βάλει Πρόεδρο ο Πούτιν στη θέση του Ζελένσκι

17:26 - 02/03/2022

Το απώτερο σχέδιο του Πούτιν σύμφωνα με τους αναλυτές είναι να κερδίσει τον πόλεμο και να τοποθετήσει έναν Πρόεδρο – ανδρείκελο που θα λειτουργεί μέσα στην πολιτική που θα του θέτει η Μόσχα.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εισβολή στην Ουκρανία: Επαναφέρει τον Γιανουκόβιτς στην εξουσία ο Πούτιν αν «πάρει» το Κίεβο;

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ετοιμάζεται να επαναφέρει στην εξουσία τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, εάν οι δυνάμεις του καταφέρουν να καταλάβουν το Κίεβο και να απομακρύνουν τη σημερινή δημοκρατικά εκλεγμένη ηγεσία της χώρας. Αυτό υποστηρίζει ουκρανικός ειδησεογραφικός ιστότοπος, την ώρα που η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η ... Περισσότερα To άρθρο Εισβολή στην Ουκρανία: Επαναφέρει τον Γιανουκόβιτς στην εξουσία ο Πούτιν αν «πάρει» το Κίεβο; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέες συνομιλίες Μακρόν με Πούτιν και Ζελένσκι

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμάνουελ Μακρόν με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε στον Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη συνομιλία που είχαν νωρίτερα, ότι θα «πετύχουμε τους στόχους μας στην Ουκρανία σε κάθε περίπτωση», όπως μεταδίδει το Reuters. Η συνομιλία με τον ... Περισσότερα To άρθρο Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέες συνομιλίες Μακρόν με Πούτιν και Ζελένσκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ποιον θέλει να βάλει στη θέση του Ζελένσκι ο Πούτιν;

Το απώτερο σχέδιο του Πούτιν σύμφωνα με τους αναλυτές είναι να κερδίσει τον πόλεμο και να τοποθετήσει έναν Πρόεδρο – ανδρείκελο που θα λειτουργεί μέσα στην πολιτική που θα του θέτει η Μόσχα.

Διαβάστε το στο tovima

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γιατί απειλεί τον «σιδηροδρομικό δρόμο του μεταξιού»

Στο παράπλευρο θύμα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, τον «σιδηροδρομικό δρόμο του μεταξιού», αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής οικονομικής εφημερίδας Les Échos σημειώνοντας, ότι ένα παρατεταμένο μπλοκάρισμα αυτού του ευρασιατικού άξονα δεν θα αρέσει στην Κίνα. Κυρίως μετά την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Πεκίνου και Κιέβου τον Ιούλιο του 2021, για την ανάπτυξη μιας νέας εναλλακτικής […] The post Πόλεμος στην Ουκρανία: Γιατί απειλεί τον «σιδηροδρομικό δρόμο του μεταξιού» appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τον Βίκτορ Γιανουκόβιτς θέλει να βάλει Πρόεδρο ο Πούτιν στη θέση του Ζελένσκι

Το απώτερο σχέδιο του Πούτιν σύμφωνα με τους αναλυτές είναι να κερδίσει τον πόλεμο και να τοποθετήσει έναν Πρόεδρο – ανδρείκελο που θα λειτουργεί μέσα στην πολιτική που θα του θέτει η Μόσχα. Και ενώ το Χάρκοβο έχει ισοπεδωθεί, το Κίεβο βομβαρδίζεται ανελέητα και ο πόλεμος μαίνεται άγριος έξω από κάθε μεγάλη πόλη της Μόσχας, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Η δημοκρατία (και οι εκλογές) είναι ακριβό σπορ

Ρίνγκ

Τα μυστικά και οι παγίδες των νέων φοροδηλώσεων

Κατακόρυφη η αύξηση στρατιωτικών δαπανών

Επιχείρηση ελέγχου των ανοιχτών μετώπων

Οι τρεις σωματοφύλακες και η «κομμουνιστική συνωμοσία» του Στρασβούργου