Μαίρη Συνατσάκη για Αλέξη Κούγια: «Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι εκείνος με ζουρλαίνει»
17:48 - 02/03/2022
Με μεγάλη έκπληξη η Μαίρη Συνατσάκη παρακολούθησε τις νέες προκλητικές δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας
To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη για Αλέξη Κούγια: «Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι εκείνος με ζουρλαίνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Συνατσάκη: «Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Αλέξης Κόυγιας με ζουρλαίνει»
H Μαίρη Συνατσάκη μέσα από τα στορις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να πάρει θέση για τις νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή «Πρωινό». Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών κατήγγειλε τον Αλέξη Κούγια για κακοποιητικό, ακραίο ρατσιστικό και τρανσφοβικό λόγο. Ενώ εκείνος από την πλευρά του αναρωτήθηκε: «Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός; Δεν το […]
The post Μαίρη Συνατσάκη: «Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Αλέξης Κόυγιας με ζουρλαίνει» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr