Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds θα δωρίζουν 1 εκατομμύριο δολάρια στους πρόσφυγες από την Ουκρανία

19:38 - 02/03/2022

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds θέλοντας να δείξουν τη στήριξή τους στον ουκρανικό λαό μετά την ρωσική εισβολή στη χώρα, δωρίζουν ένα εκατομμύριο δολάρια...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ryan Reynolds και Blake Lively δωρίζουν ένα εκατ. δολάρια στους πρόσφυγες της Ουκρανίας

Το power couple του Hollywood, οι ηθοποιοί Ryan Reynolds και Blake Lively έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν βοήθεια έως και ενός εκατομμυρίου δολαρίων στους εκτοπισμένους Ουκρανούς πολίτες.

Διαβάστε το στο real.gr

ΕΕ: Καθεστώς προσωρινής προστασίας στους πρόσφυγες από την Ουκρανία

Για «ιστορική συμφωνία» έκανε λόγο η Ίλβα Γιόχανσον

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ryan Reynolds και Blake Lively δωρίζουν ένα εκατ. δολάρια στους πρόσφυγες της Ουκρανίας

Το power couple του Hollywood, οι ηθοποιοί Ryan Reynolds και Blake Lively έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν βοήθεια έως και ενός εκατομμυρίου δολαρίων στους εκτοπισμένους Ουκρανούς πολίτες. Από την Κυριακή, περίπου 368.000 Ουκρανοί πρόσφυγες είχαν φτάσει σε γειτονικές χώρες, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. “Μέσα σε 48 ώρες, αμέτρητοι Ουκρανοί αναγκάστηκαν […] The post Ryan Reynolds και Blake Lively δωρίζουν ένα εκατ. δολάρια στους πρόσφυγες της Ουκρανίας appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»