Αλέξης Κούγιας για Μαίρη Συνατσάκη: «Ποια είναι αυτή η κυρία; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της»
10:36 - 04/03/2022
Απάντησε στην ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο
To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Μαίρη Συνατσάκη: «Ποια είναι αυτή η κυρία; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Κούγιας για Μαίρη Συνατσάκη: Ποια είναι αυτή η κυρία; - Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της (Βίντεο)
Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή Influencer και ηθοποιός είχε γράψει για τον γνωστό δικηγόρο «Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Κούγιας με ζουρλαίνει»
Διαβάστε το στο Κούγιας: Ποια είναι η κα. Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της
Ο Αλέξης Κούγιας δεν γνωρίζει καν πια είναι η Μαίρη Συνατσάκη. Αυτό απάντησε όταν ρωτήθηκε πώς σχολιάζει το story της στο Instagram όπου έλεγε: «Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Κούγιας με ζουρλαίνει». «Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει;» ρώτησε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας, με τη δημοσιογράφο να του απαντά πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει πολλές ιδιότητες, όπως παρουσιάστρια, ηθοποιός και influencer. «Πού έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα» συνέχισε ο γνωστός
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑλέξης Κούγιας: «Ποια είναι αυτή η Μαίρη Συνατσάκη ; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της»
Στην κάμερα του «Πρωινόυ» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος απάντησε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη, στην οποία...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑλέξης Κούγιας: Ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική
«Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει; Πού έχει εργαστεί; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία, ειλικρινά σας το λέω. Ειλικρινά δεν την γνωρίζω την κυρία, εύχομαι να είναι μια ωραία κοπέλα», είπε ο Αλέξης Κούγιας όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Ορισμένοι έχουν «πεθάνει» […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξης Κούγιας: «Ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική»
«Ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Αλέξης Κούγιας, με ζουρλαίνει», έγραψε σε story της στο Instagram […]
The post Αλέξης Κούγιας: «Ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑλέξης Κούγιας για Μαίρη Συνατσάκη: «Ποια είναι αυτή η κυρία; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της» (βίντεο)
Απάντησε στην ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. «Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Κούγιας με ζουρλαίνει» είχε γράψει η παρουσιάστρια σε story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας το παρακάτω […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑλέξης Κούγιας: «Έχει οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της»
Αλέξης Κούγιας για Μαίρη Συνατσάκη: «Έχει οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της». Τι του απάντησε η ίδια.
Διαβάστε το στο neolaia.gr