Μαίρη Συνατσάκη σε Κούγια: Είμαι μη φυσιολογική και επαγγελματίας ομοφυλόφιλη
18:56 - 04/03/2022
Δεν είχε ιδέα ο Αλέξης Κούγιας ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη όταν ρωτήθηκε σχετικά έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. «Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει;» ρώτησε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας, με τη δημοσιογράφο που του έθεσε την αρχική ερώτηση να του απαντά πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει πολλές ιδιότητες, όπως παρουσιάστρια, ηθοποιός και influencer. «Πού έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος. Η απά
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Συνατσάκη: Εκτός από επαγγελματίας ομοφυλόφιλη… Ως παιδί ήμουν ψυχάκι
Η Μαίρη Συνατσάκη έχει γίνει ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της κόντρας της με τον Αλέξη Κούγια με αφορμή τη δική του Δημήτρη Λιγνάδη! Ως απάντηση στη δήλωσή του Αλέξη Κούγια ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη δεν την έχει δει ποτέ ούτε σε φωτογραφία και ελπίζει να […]
The post Μαίρη Συνατσάκη: Εκτός από επαγγελματίας ομοφυλόφιλη… Ως παιδί ήμουν ψυχάκι appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr