Γαριδοσαλάτα με ελαφριά σος μαγιονέζας και μουστάρδας
18:32 - 05/03/2022
Υλικά 450 γρ. γαρίδες, ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1/4 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κοτσάνι σέλινο, ψιλοκομμένο 2 κ .σ. φρεσκοκομμένο άνηθο Αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Φρυγανισμένο ψωμί ή μαρούλι, για το σερβίρισμα Για της σος: 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα, χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι, 1 κ. γλ. μουστάρδα Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα μεγάλο ταψί, περιχύστε το λάδι και αλατοπιπερώστε. Ψήστε τις γαρίδες στον προθερμασμένο φούρνο, για 5 έως 7 λεπτά. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε ελαφρά τη μαγιονέζα, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και τη μουστάρδα, αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε ξανά. Προσθέστε τις ψημένες γαρίδες,
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr