Η Τουρκία διαμεσολαβεί μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών και η Ελλάδα εμφανίζεται ως εχθρός….!

14:06 - 07/03/2022

ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανακοίνωσε ότι στις 10 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ρωσίας και Ουκρανίας Λαβρόφ και Κουλέμπα σε φόρουμ στην Αττάλεια. «Η συνάντηση θα είναι σε τριμερή μορφή. Θα συμμετάσχω και εγώ», είπε ο κ. Τσαβούσογλου. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ουκρανίας και της Ρωσίας από την […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το Ισραήλ σε ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας; Μια δύσκολη εξίσωση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ πραγματοποίησε μυστική επίσκεψη στην Μόσχα και συναντήθηκε με τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Εν τω μεταξύ, ο Ουκρανός πρέσβης στο Ισραήλ είπε ότι το Ισραήλ είναι η μόνη δημοκρατική χώρα η οποία έχει καλές σχέσεις τόσο με την Ουκρανία όσο και με την Ρωσία και ότι μπορεί να […] The post Το Ισραήλ σε ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας; Μια δύσκολη εξίσωση appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο